Gratulálok a Zöldeknek

2018. október 15. 07:44

Gratulálok innen messziről és köszönjük az inspirációt!

2018. október 15. 07:44
Szél Bernadett
Facebook

„Ez igen, gratulálok a Zöldeknek a bajorországi szerepléshez! Egy olyan korban, amikor világszerte napi szinten borzadunk vállalhatatlan populista figurák sora miatt, sokunknak különösen motiváló ez a szereplés — ezért külön köszönettel tartozunk. Itt ugyanis nem csak az eredmény kiváló, hanem az út is helyes, amivel ezt elérték. Következetes és elkötelezett csapat — az ilyen politikusok nem csak a régi motorosokat állítják kihívások elé, de a szélsőségeseket is keretek közé tudják szorítani. A lényeg mégis az, amin mindez alapul: a zöld értékek melletti eltántoríthatatatlan kiálláson. Ők ezzel nyertek. És velük — meggyőződésem — hogy az egész társadalom is. Senkinek ne legyen kétsége, rengeteg munka van ebben, nem csak egy kampány, hanem hosszú évtizedek alaposan megszervezett munkája. Egyik vezető politikusuk anno elmesélte nekem, mennyi hit, sok esetben pedig kompromisszum kellett ahhoz, hogy valós megoldásokként értékelje és elfogadja a többi politikai erő és a társadalom az innovatív javaslatokat. Németországban sem volt ez sokszor annyira egyszerű. Most nagyot lépnek előre. Gratulálok innen messziről és köszönjük az inspirációt!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2018. október 16. 09:52
Szóval a zölt komplementer színe a vörös - stimmel.
duhle78
2018. október 16. 02:12
Bernike is amúgy kiváló példa arra, mekkora önpics-n szúrás egy nő részéről, ha elmegy egy olyan ocsmány szakmába, mint a politikus - totálisan elveszti a nőiességét, női énjét. Külsőleg még talán megmarad egy-két, nőkre jellemző rész. De belsőleg a senkiföldjére téved: se férfi, se nő... Elég csak ránézni ezeknek a npi politikusoknak az arcára: látszólag hibátlan - mint egy szobor. És pont annyira élettelen, kemény is. Valahol inkább sajnálom őket, bár a saját döntésük áldozatai. De a feminizmus agymosása is belejátszott!
duhle78
2018. október 16. 02:08
Zöld értékek? Mire gondol, kedves femináci kisasszony? A töméntelen szénbányára, amelyek miatt adott esetben ősi erdőket vágnak ki? Vagy azokra a zöld értékekre, amelyek, ha megérnek, vörössé válnak? Így mondjuk már érthető is a lelkesedése.
Burmin
2018. október 15. 17:44
Berni azt hiszi hogy a bajor zöldek olyanok mint az lmp. Hát nem...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik