Globalisták és szuverenisták háborúja

2018. október 15. 23:07

Két ellenkező világkép csap össze a világban, a neoliberális globalisták és a nemzeti, konzervatív szuverenisták ideái.

2018. október 15. 23:07
Pók Katalin
Figyelő

„Két ellenkező világkép csap össze a világban, a neoliberális globalisták és a nemzeti, konzervatív szuverenisták ideái.

Az EU vezetői jelenleg többnyire a neoliberális globalistákhoz tartoznak ám Kelet-Európa országai, élükön Magyarországgal a nemzeti szuverenitás védelmezői. Ez konfliktust jelent hazánk kormánya és az EU valamint a hazai ellenzék között, akik a globalista EU oldalán állnak. Ellentét éleződik a neoliberális multi-kulturalizmus, azaz a sokféleség és a homogenitás hívei között. Nemzeti, konzervatív kormányunk szuverenista és Magyarországot meg szeretné őrizni a magyaroknak, így állandó támadások célpontjában áll. (...)

 

Láthattuk ezt a Sargentini-szavazáskor, mert hiába forog kockán az egész magyarság további sorsa, napi politikai érdekek miatt az ellenzék az EU neoliberális globalistáival szavaz az ország ellen. Ez történt korábban a kettős állampolgárságról való szavazáskor, Gyurcsány magyar testvéreink ellen szavazott és ma is a migránsokat részesítené előnyben velük szemben. Megfigyelhető ez a mostani Ukrajnával való konfliktusunk ügyében, gyakran az állásfoglalások a magyarságot, és nyelvét elnyomó ország mellett szólnak. »Nekünk Mohács kell« – mondta Ady.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolizolizoltan
2018. október 16. 11:53
A globális tőke csap össze a nemzeti tőkével. Mi csak szemlélők vagyunk a partvonal mellett. Van aki szurkol valamelyik küzdő félnek, van aki csak csendesen szemlélődik.
I_Isti
2018. október 16. 06:44
Az egységes emberiség szükségszerűen vet véget az emberi szabadságjogoknak, beleértve a vallásszabadságot is, és a demokráciának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik