Célkeresztben a magyarok

2018. október 15. 22:14

Ha a Nyugat nem vet véget a hallgatásnak, újabb káoszba sodorja Ukrajnát.

2018. október 15. 22:14
Petrin László
Magyar Idők

„Ráadásul egyes radikális csoportoknak kapcsolataik vannak a rendfenntartó erőkkel. Tovább rontja a helyzetet, hogy az oroszok elleni kelet-ukrajnai harcokban való részvételük miatt a hatóságok elnézőbbek velük. Az ukrán sajtóban hecckampányt indítottak a kárpátaljai magyarok ellen, többek között azt állítva, hogy a magyar közösség el akar szakadni Ukrajnától és az anyaországhoz kíván csatlakozni. Volt olyan hírportál, amelyik arcátlan hazug módon azt írta, Oroszország a térség destabilizálására és végső soron Kárpátalja elcsatolására adott a magyaroknak megbízást.

Más hírportál pedig korábban olyan közleményt tett közzé, amely szerint felerősödött a magyar és más szeparatista erők államellenes, destabilizációs munkája Kárpátalján, amelyek a krími elszakadási forgatókönyv megismétléséhez vezethetnek. A napnál is világosabb, hogy az ukrán államhatalom tudatosan felépített és háttérből irányított magyarellenes támadássorozata zajlik a szemünk előtt, amely mögött a választási kampány, az állampolgárok figyelmének valós problémákról való elterelése és a saját kudarcaik elfedésére szolgáló bűnbakkeresés áll. Népszerűségük növelése érdekében a magyarokkal szembeni keménykedésükkel a végletekig feszítik a húrt, mert úgy vélik, az unió nem fog kiállni hazánk mellett.

Elburjánzott egy olyan beláthatatlan végkimenetelű folyamat, amellyel kapcsolatban, ha a Nyugat nem vet véget a hallgatásnak, újabb káoszba sodorja Ukrajnát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lhotx
2018. október 17. 13:50
Az említett állapotok nagy része a Majdan-téri sorakozó idején is megvolt már. Ukrajna atlanti-barátsága egy rongyos köpeny az erőszak-hit jól kigyúrt izomzatán. Nagysága és szemtelensége miatt felborították ezt a ruszkik-éjjelijét, s most a nyugatiak szalonképesre próbálják hazudni az ottani viszonyokat, miközben mindenki öklendezik...
Babivadász
2018. október 15. 22:42
Elkésett írás, kár volt megjelentetni, mivel csak zavart fog okozni a harcibirkák fejében. Megállapodás született Kijev és Budapest között.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik