A bajor választók felmondták a nagykoalíciót

2018. október 15. 13:42

Európa egyik legerősebb keresztény pártja nyírja ki magát éppen.

2018. október 15. 13:42
Paranoid Android
Paranoid Android
Ki ette meg?

„Európa egyik legerősebb keresztény pártja nyírja ki magát éppen. Merkel pedig a hagyományos német pártrendszert ölte meg. De legalább Bajorország (még) él, és a bajorok jelentős többsége szavazott olyan pártokra, amelyek nagyon, vagy egyre erősebben ellenzik a bevándorlást.

Merkel nagy pártot csinált a zöldekből, akik pont annyira hülyék, mint a mi liberálisaink és hazaszeretetből  is pont annyi van bennük. A szociáldemokratákat is magával rántotta ugyan, de ezek eredetileg rendes emberek voltak, nem úgy mint a kommunistáink, néha még kedvelni is lehetett őket. Úgy negyven-ötven évvel ezelőtt. Mostanában tökéletesen hiteltelenül ugyan, de egyszerre adják elő a szélsőliberálist és a szélsőzöldet, amitől a hagyományos választóikat kitöri a frász.

A német a baloldal is teljesen feladta a munkások képviseletét, és a globális tőke kijárói lettek, csak sokkal kevesebb átütő erővel, mint az akcionista, elmebeteg zöldek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wijuzoceno
2018. október 15. 21:41
Több mint 87 dollárért fizetek óránként otthonról, otthon 2 gyerekkel. Soha nem gondoltam volna, hogy képes lesz rá, de a legjobb barátom havonta meghaladja a 10k-ot, és meggyőzött, hogy próbáljak. A potenciál ezzel véget nem ér. Íme, amit csináltam......>>>> https://www.WebJob33.Com
formaegy
2018. október 15. 17:41
Bizony, bizony! A mocskos gyilkos merkelhitler pedig tovább lubickol, ahelyett, hogy a tudatos, aljas politikája miatt, ami véget vetett Európa békéjének, és több száz ártatlan ember, gyerek halálát okozta elitélnék! Nem, a németek hagyják, hogy a gyilkos, mocskos némber tovább pusztítsa Európát! Süljön ki a szemetek!
duhle78
2018. október 15. 15:36
Azért azt nagyon szomorú látni, h a németek tekintélyes része annyira agymosott, h nemhogy az Adf-re nem szavaz, nem csak a kétes hitelességű CSU-ra sem, de h egyenesen az elmebeteg és migránspárti "zöldeket" támogatja, az tényleg ismét csak megmutatja, mennyire agymosott nyugaton az emberek jelentős része, részben a nagy jólétben elhülyüléstől is. Én azért annyira nem lennék optimista a jövő évi EU-választás kapcsán...
C.Dömötör
2018. október 15. 14:29
Igaza van a cikk írójának. Merkel, és az SPD is a zöldek másolásában veszített. Ha a zöldek csak a baloldal gyengítésével lépnek előre, akkor csak győzzenek. Ez egy pürrhoszi győzelem. Egészségükre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik