Nem taníthat az NKE-n az erotikus oktatóanyagot rendező ezredes

2018. október 15. 18:45

Nem taníthat a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen az a rendőr ezredes, aki erotikus hangulatú oktatóanyagot rendezett diáklányok közreműködésével.

2018. október 15. 18:45

Nem taníthat tovább a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen (NKE) Angyal Miklós megbízott tanszékvezető, akinek ügyében újra áttekintették a vizsgálat anyagát, amelyet az „egyetem szellemiségével összeegyeztethetetlen” videofilm miatt folytattak le – tájékoztatta az intézmény hétfőn az MTI-t.

A kérdéses egy videó egy a Blöff című film egyik jelenetét újragondoló (nőkkel újraforgatott) erotikus tartalmú oktatófilm volt, melyet Angyal Miklós rendezett.

Az egyetem tájékoztatásában az szerepel: az NKE vezetése Angyal Miklós rendőr ezredes, egyetemi docens ügyében a múlt héten érkezett bejelentés alapján ismét áttekintette annak a vizsgálatnak az anyagát, amelyet az intézmény korábbi vezetése nyáron folytatott az egyetem Krimináltaktikai és Metodikai Tanszékének megbízott vezetője ellen a Kreatív bűnüldözők című vetélkedőre készített videofilm miatt. 

Közölték: az NKE továbbra is elismeri Angyal Miklós szakmai kvalitásait és oktatói, valamint tudományos tevékenységét, ugyanakkor úgy ítéli meg, hogy „az elkészült kisfilm tárgya, hangvétele és stílusa összeegyeztethetetlen az egyetem szellemiségével és értékrendjével, továbbá súlyosan rombolja az intézmény megítélését”. 

Ennek megfelelően az NKE vezetése hétfőn kezdeményezte az országos rendőrfőkapitánynál, hogy szüntessék meg Angyal Miklós NKE-re vezénylését, ezzel befejezte oktatói tevékenységét az egyetemen.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
útonjáró
2018. október 16. 10:52
"ja. Magyarorszagon nincs szex! Mit kepzel ez a romlott nyugat?" és attól, hogy valami "van", akkor az már "bárhova való" is, szerinted? árnyékszék is, annak tartalma is van (amivel minden OK, emberi dolgok), de nem szeretnéd viszont látni a vasárnapi ebédlőasztalon, ugye? nem olyan bonyolult ez, kis barátom...
cutcopy
2018. október 16. 09:47
És mire oktatott ez a videó..?
wijuzoceno
2018. október 15. 21:38
Több mint 87 dollárért fizetek óránként otthonról, otthon 2 gyerekkel. Soha nem gondoltam volna, hogy képes lesz rá, de a legjobb barátom havonta meghaladja a 10k-ot, és meggyőzött, hogy próbáljak. A potenciál ezzel véget nem ér. Íme, amit csináltam......>>>> https://www.WebJob33.Com
kozmosz
2018. október 15. 20:32
Mutassák be a filmet, majd én eldöntöm, hogy mi legyen a sorsa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik