Egy a jelszónk: Scheißegal

2018. szeptember 23. 15:53

Az MSZP Horn Gyula emlékévet hirdet. Ebből erőt, bátorságot, optimizmust meríthet minden buzgó, seggnyaló orbánista.

2018. szeptember 23. 15:53
Révész Sándor
HVG

„Az MSZP Horn Gyula emlékévet hirdet.

Ebből erőt, bátorságot, optimizmust meríthet minden buzgó, seggnyaló orbánista. Nyugodtan kiélvezheti a hatalom áldásait ma, nem kell rettegnie a holnaptól. Nem kell tartania attól, hogy az orbánista vircsaft összeomlása után bármilyen módon és értelemben felelősséget kell vállalnia azért, amit addig tett. Nemcsak anyagilag, büntetőjogilag és egzisztenciálisan nem kell, hanem morálisan sem. Lehet példakép, a demokrácia és az emberi jogok bajnoka, köztiszteletnek örvendő, vezető politikus, és majdan békében, dicsőségben nyugodhat a nemzet panteonjában.

Nem kell majd szégyenkeznie azért, amit Orbán népi (alias nemzeti, illiberális) demokráciájáért tett, hanem büszke lehet rá. Mert ki fog derülni, hogy amikor azt építette, voltaképpen rombolta. Oroszlánelvtársait, kikkel évtizedeket üvöltött át, holtukban jól megrugdossa, és abból a rugdosásból legenda lesz. De nem kell visszavonnia az üvöltést sem egyáltalán. Üvöltöttem, amit üvöltöttem. Na és?”                 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2018. szeptember 25. 04:58
Ritka sötét egy zsidaj ez a Révész. Pedig a zsidók nagy része okos, legalábbis abban az értelemben, hogy VAN MAGÁHOZ VALÓ ESZE. Ennek nincs. Hiába: a lónak 4 lába van, oszt' mégis megbotlik...néha.
I am being lied to
2018. szeptember 24. 20:53
Chuck Norris egyszer tele tárral játszott orosz rulettet. És nyert!
leech1
2018. szeptember 24. 20:48
Pajesz fasz ! Az " Orbán wirchaft " nak tudod mikor lesz vége ? Amikor te és a hozzád hasonló libsikomcsi bértollnokok már kifingtak ! Sírjatok ! Jól megszoptátok . Haha.
pemete jakab
2018. szeptember 24. 20:04
HVG: Ebből erőt, bátorságot, optimizmust meríthet minden buzgó, seggnyaló orbánista. Alpáriságban a liberális média felzárkózott (pontosabban: lezárkózott) a Fidesz-médiához.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik