Meggyászolni is tilos az abortuszok áldozatait

2018. szeptember 23. 12:13

A liberálisok azt kívánják tőlünk, hogy pozitív érzéseink legyenek az abortusz irányába, hogy ünnepeljük.

2018. szeptember 23. 12:13
Paranoid Android
Paranoid Android
Ki ette meg?

„Egészen a legutóbbi időkig azt gondoltam, hogy a lehetséges rosszak közül a legkisebbet választottuk, amikor a nő saját teste feletti rendelkezési jogát érvényesítettük és engedélyeztük a terhesség megszakítását, például az egyébként ésszerű magyarországi korlátok között. Ma is ezt gondolnám, ha a liberális ámokfutás az elmúlt évtizedekben, részben ezen a döntésen alapulva, minden emberi megfontolást nem rombolt volna le, nem csak az abortusz, hanem az élet minden más fontos kérdése körül is.

Észre kell vennünk, hogy a liberálisok, most már nem azt kívánják tőlünk, hogy megengedjük az abortuszt, hogy elviseljük, hanem azt, hogy pozitív érzéseink legyenek az irányába, hogy ünnepeljük, mint az emberi szabadság egy fontos kiterjesztését.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mutimi
2018. szeptember 23. 17:01
A liberális hozzáállás ostoba és farizeus. A szabadság az emberi méltóságból fakad. Milyen méltóságteljes is a műtétre várva, a műtőben vagy utána egy anya helyzete. Egyre "jó": a "szabad" férfi nem visel következményt. A liberális mindeközben a nő választási szabadságát ünnepli. Azét, aki így vagy úgy, de minden következményét elviseli. Akinek lánya van, gondolja ezt végig.
Pelso j.
2018. szeptember 23. 16:33
"Nyilvánvaló, hogy nem maradhatunk emberek, ha jó liberálisok akarunk lenni." Ez csak a paranoid fajtádra vonatkozik, ugyebár.
apika2
2018. szeptember 23. 15:06
Noha messze egyetértek azzal, hogy a libsik ünneplik az abortuszt mint vívmányt, de sajnos nem lehet nem észrevenni, hogy az egykézés és az ezzel együtt járó angalcsinálás bizony a magyar falvakban általános volt liberók nélkül is. A földegyesítés előrébb volt a gyerekek életénél. És pont nem a szegényeknél. Meg kell nézni, a falvak temetőiben (pl. Őcsény) hogy mennyi ifiasszony sír van. Egy gyerek után a másodikat már akár életük árán is megakadálozta a család...
exfahrenheit
2018. szeptember 23. 12:56
Az elabortált gyerekek azok bűnei, akik nem teszik lehetővé azt az anyagi szabadságot, amelyben megszülethetnének.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik