Európai szellemi honvédelem

2018. szeptember 23. 09:09

A népfelség elvének teret kell adni, hogy felülemelkedhessen a hódító, pénzéhes Júdásokon.

2018. szeptember 23. 09:09
Csizmadia László
Magyar Idők

„Az európaiak 2019 tavaszán, az EP-választások kapcsán vissza nem térő alkalmat kapnak arra, hogy szavazataikkal új történelmi szakaszt nyissanak. Megmutassák, hogy nekünk nem az egyes pártok csődöt mondott és hiányos eszméinek követése a fontos, hanem az évezredek alatt kialakított biztonságos életünk és megmaradásunk.

A szellemi honvédelem erről szól. Béke, szolidaritás szomszédainkkal Európáért, és ha jól tesszük a dolgunkat, széttéphetetlen kontinensnyi közösséggé alakulhatunk. Európa szentélyéből kitessékelhetjük a pártpolitikáért üzletszerűen folyamatosan saját zsebre munkálkodó kufárokat, miközben távol tartjuk a ránk törő idegeneket. Elvihetjük a segítséget a barátsággal viselkedő rászorulóknak a világ minden szegletébe, tisztelve az anyaföldbe vetett hitüket. A népfelség elvének teret kell adni, hogy felülemelkedhessen a hódító, pénzéhes Júdásokon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bond, James Bond
2018. szeptember 24. 00:50
"Szevasz nagyfejű!" - mondja a bagoly a verébnek... Szánalmas. Biztos szóltak fentről, hogy Csizmadia elvtárs, kellene egy cikk, tudja a szokásos...
__Y__
2018. szeptember 23. 10:45
"kitessékelhetjük a pártpolitikáért üzletszerűen folyamatosan saját zsebre munkálkodó kufárokat" A NER, az állampárt és annak kiszolgálói teszik ezt folyamatosan, az ilyen korrupt gazemberektől sosem fogunk megszabadulni, max 4-8 évente lecserélődnek más színezetű, de ugyanolyan galád szélhámosokra.
terra
2018. szeptember 23. 09:59
Jól látja Csizmadia, a népfelség elvének megmaradása vagy feladása most a legnagyobb tét Európa minden országában. Hagyják-e azt az európaiak, hogy birodalmi alattvalót csináljanak belőlük, akik már semmiben nem dönthetnek vagy a saját országuk szuverenitásához ragaszkodnak, amiben még érvényesülhet a választói akarat. A választók dönthetnek egyes országokban saját érdekeik ellen is, de ezt akkor is saját akaratukból teszik meg és a következményeket is maguk viselik.
KannibálTatárÚr
2018. szeptember 23. 09:45
Sajnos, a nyugati gyengeelméjűek élvezik a választók támogatását. Annyira, hogy nagykoalíciókat kötnek és lényegében mindegy, hogy melyik félre szavaznak. A kisebb pártok a valódi ellenzék, de nekik reményük sincs hatalomhoz jutni. Bennünket azonban ez nem kell, hogy érdekeljen. Otthon csináljanak amit akarnak, hívják be a négereket, haljanak ki. Nekünk az ellen kell küzdeni és győzni, hogy beteg nézeteiket nálunk érvényesítsék. Végtelen disznóság a részükről, hogy a parlamentbe jutottak szavazatának több, mint 50 %-át kapó, a mandátumok 2/3-át birtokló pártot pellengérre állítsák, ezzel szavazóik demokratikus jogait vonva kétségbe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik