Orbán a vudubábu – Török Gábor elemez

2018. szeptember 23. 16:00

„Megbukott Európában!” – kiáltják boldogan és édes mosollyal szenderülnek álomra, magukhoz ölelve plüss Bajnai Gordonjukat.

2018. szeptember 23. 16:00
Aristo
PestiSrácok

„Megállapíthatjuk, hogy Török a politikai elemzések lengyel zászlója. Erről a már megcukisodott Jobbikról tömören annyit mond most, a népszavás interjúban, hogy beszélt egy jobbikossal aki nem tudta az elnök nevét. Ennyit a magvas politikai tanácsokról, melyeket szerinte nem adott Vonának. De térjünk a tárgyra.

A szóbanforgó interjúban elemzőnk is beleállt a nagy ellenzéki pótcselekvésbe (NEP). Ennek lényege, hogy miután Orbánbasi idehaza – a sok primitív, korrupt bunkó miatt, akik a magyar nép fideszes szavazóit jelentik – láthatóan nem bukik meg, ezért álmodjuk azt, hogy Európában viszont annál inkább. Ez új dolog. Több mint nyolc éve, minden áldott nap megjelent valamelyik libsi orgánumban, hogy most aztán biztosan megbukik – mondjuk holnap. A közeli bukás okai roppan változatosak voltak, ugyanis bármi történt, itthon vagy a nagyvilágban, az volt éppen a bukás aktuális oka. Némi fantáziátlanságra utal, hogy ezt nyolc álló éven keresztül nem unták meg.

Most azonban új játékot találtak. »Megbukott Európában!« – kiáltják boldogan és édes mosollyal szenderülnek álomra, magukhoz ölelve plüss Bajnai Gordonjukat. Igaz, ez itthoni kínjaikat cseppet sem enyhíti, de mégis…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2018. szeptember 24. 18:23
Török egy igazi médiadzsigoló
atila68
2018. szeptember 24. 12:47
Mi, magyarok tudjuk milyen mikor az iszlám beteszi a lábát az országba. Tőlünk nyugatra most fogják megtapasztalni. Ha elfogy a cérna, menekülnének, és hajlandóak dolgozni, várjuk őket Európa katolikus keleti régiójában.
Babivadász
2018. szeptember 24. 05:20
"Azt sem értem, hogy miképpen győzi le Orbánt Micron? Meg van neki a maga baja, a nagyanyjával, a verekedős testőrével és rekord népszerűtlenséggel. Az pedig, hogy a Bundesmutti görnyedt hátán akar felmászni Európa trónjára nem győzelem, hanem burleszk. " A stílus maga az ember. A stílus után ítélve nagyon sok majom ír ezen a földön.
Bell & Sebastian
2018. szeptember 23. 22:44
Ne legyenek senkinek illúziói, Judith héber, és ez a fajta tudvalevőleg ott csücsül minden pártban, frakcióban és fekete misén. Pontosan lehet tudni, mit akarnak, csak azt a pénzt, amit most Orbánfrodó gyűr a zsákjába. Török Gábor és a negyven újságíró csak felszedegeti, amit ezek elpotyogtatnak. Bármi is legyen az.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik