Konzultációt indítanak a Liberálisok a Sargentini-jelentésről

2018. szeptember 14. 13:15

Jelezni szeretnék az EU felé, hogy „Magyarország sokkal több, mint a magyar kormány”.

2018. szeptember 14. 13:15

A Magyar Liberális Párt konzultációt indít, amelynek során a Sargentini-jelentés negyven megállapításáról kérik ki az állampolgárok véleményét.

A párt elnökhelyettese pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, jelezni szeretnék az EU felé, hogy „Magyarország sokkal több, mint a magyar kormány”, a társadalom pedig érti, hogy a jelentés milyen problémákat tár fel.

Sermer Ádám, aki arra szólított fel mindenkit, hogy „rántsuk le közösen a leplet Orbán Viktor hazugságairól”, azt kérte az emberektől, hogy vagy a párt aktivistáinál vagy pedig a Liberálisok honlapján töltsék ki a konzultációs ívet.

A politikustól megkérdezték, mennyire tartja demokratikusnak, hogy a jelentés elfogadásakor a tartózkodásokat nem számolták be a szavazatok közé. Az elnökhelyettes azt felelte, hogy ez a szabály nem most lépett életbe és már korábban is lett volna lehetőség fellépni ellene.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2018. szeptember 14. 20:00
takaroggyatÖk
nyugalom
2018. szeptember 14. 16:03
Konzultaciot? Ezek sak utanozni es feljelenteni tudnak, ost eppen Brusszelnel! Hazaarulok!
Báthory Ödönke
2018. szeptember 14. 14:48
Hol lehet jelentkezni B. Lajcsi tánciskolájába?
Vakfolt
2018. szeptember 14. 14:31
Nem is az a baj, hogy a liberalista pártban degeneráltak vannak, hanem az a baj, hogy kretén mind a kettő. És kivel konzultálnak? És miről? "Egyetért ön azzal, hogy rettegést keltő ahogy a gárda masírozik az utzán?"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik