Orbán Viktor nyaral, a magyarok besétálnak a csapdába

2018. augusztus 16. 07:32

Még ebben a tébolyban is szintlépésnek számít, hogy a kormány egy egyetemi szakot betiltson.

2018. augusztus 16. 07:32
Ónody-Molnár Dóra
168 Óra

„Nyilván besétálunk a csapdába. A nyári uborkaszezon idején, amikor nincs parlament, és a miniszterelnök azt írja az oldalára, hogy »nyaralni mentem, ne keressetek«, mintha egyébként lehetne keresni, akkor a főagitproposok bedobnak valamilyen ideologikus témát, amivel ki lehet akasztani az olvasó városi értelmiséget. Ez több szempontból is célravezető. Egyrészt a hívekben az álmosító nyári kánikula ellenére ébren lehet tartani a harci szellemet, másrészt el lehet terelni a figyelmet arról, hogy megint zuhan a forint árfolyama, illetve a rákos halálozási statisztikák élén Magyarország áll.

Az átlagos érdeklődésű ember úgysem tudja, mi az a gender, maximum annyit hallott róla, hogy valami buzis feminista marhaság. Annak a néhány egyetemi oktatónak a tönkretétele pedig, akik éveken át gürcöltek a szak elindításáért, nem nagy ár azért, hogy két és fél hétig címlapon lehessen tartani a kisfiúkból és kislányokból semleges nemű egyedeket nevelő ’68-as liberálisok mítoszát.

A gondolkodó polgár meg besétál a csapdába, mert nem teheti meg, hogy ne foglalkozzon a felsőoktatási autonómia felszámolásával. A gender szak rendeleti úton történő felszámolása még magyar viszonyok között is egyértelműen alkotmánysértő. Még a Fidesz saját Alaptörvénye is rögzíti, hogy a felsőoktatási intézmények autonóm módon döntenek a képzés tartalmi részéről. Még. Kétharmaddal majd úgy módosítanak a gránitszilárdságú szövegen, hogy a Fidesz jogi tagozata, az Alkotmánybíróság se köthessen bele, ha volna ilyen szándéka.

A Magyar Tudományos Akadémia lerohanása után már nem lepődünk meg semmin, de még ebben a tébolyban is szintlépésnek számít, hogy a kormány egy néhány éve általa is jóváhagyott egyetemi szakot pillanatnyi kommunikációs érdek miatt betiltson.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2018. augusztus 17. 18:32
Az az egyetemi szak nem tilos, hanem felesleges. Ha hagyják működni közpénzből az az adófizetők pénzének az eltékozlása. Aki azt akar tanulni fizesse meg! Elvégre kitűnő befektetés, hiszen a jól képzett genderistákért csak úgy kapkodnak a munkaerőpiacon.
Bűbájos Küsmödy
2018. augusztus 17. 08:39
Ahhhaaaa!!! Tehát a kiemelt állami támogatás megvonása, "betiltást" jelent GenderMomóul ! Mindig tanul az ember ...
Peter8811
2018. augusztus 17. 07:26
Grombház hej a töke leszakadt, Egy helyébe száz is akadt.
Peter8811
2018. augusztus 17. 07:23
Még ebben a tébolyban is szintlépésnek számít, hogy a kormány egy egyetemi szakot betiltson. Fogas kislány válaszolt a saját fogaskérdésére.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik