Genderhiszti

2018. augusztus 16. 09:12

A gendermánia lerombolja a család antropológiai alapját.

2018. augusztus 16. 09:12
Kacsoh Dániel
Magyar Hírlap

„Egy általános audiencián az egyházfő még 2015-ben felvetette, vajon a nemek közötti különbségek megszüntetésére törekvő genderelmélet nem annak a frusztrációnak és reményvesztettségnek a kifejeződése-e, amely nem tud többé mit kezdeni velük? Fennáll a veszély, hogy hátrafelé teszünk egy lépést, a különbségek eltörlése ugyanis nem megoldás, hanem maga a probléma – figyelmeztetett. A Laudato si kezdetű enciklikában pedig azt írta: nem egészséges ez a hozzáállás.

Sőt, mondott jóval keményebbeket is. Pár éve Lengyelországban arról beszélt, hogy Európában, Amerikában, Latin-Amerikában, Afrikában és néhány ázsiai országban valóságos ideológiai gyarmatosítás folyik. Ezek közül pedig az egyik éppen a gender. »A kisgyermekeknek az iskolában ezt tanítják, a nemét mindenki maga választhatja meg. Miért tanítják ezt? Mert a könyvek azoké az embereké és intézményeké, akik pénzt adnak neked. Ezek az ideológiai gyarmatosítások, amelyeket nagyon befolyásos országok is pénzelnek. És ez szörnyű« – magyarázta az egyházfő.

A legfontosabb mégis az, hogy a gendermánia lerombolja a család antropológiai alapját. Ezt osztja a kereszténydemokráciát hirdető magyar kormány is, amely nem tűri tovább, hogy adófizetői pénzből neveljenek bárkit is ennek az ideológiának a mentén. És bár nagyot szól a balos médiában, csupán kis lépés a mostani, hiszen a nyugati tömegmédiát teljesen áthatja ez az eszmeiség. Szóval ez még mindig Dávid és Góliát harca, bármennyiszer ismételgetik az ellenzéki oldalon, hogy a Fidesz visszaél az erőfölényével. Hamiskás ez a mantra.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fakutya Bobber
2018. augusztus 16. 19:59
Gordon W. Allport amerikai pszichológus magyarul is megjelent A személyiség fejlődése című könyvében azt írja: a nyugati civilizációban az ember énje, mint egy hüvelykujj áll ki belső világából, szinte merőlegesen arra. A belső világunk belső szerveződési törvényével tehát homlokegyenest ellenkező irányba áll a nyugati világ által létrehozott tudatos én. Az ember gerincét véleményem szerint még nem törte meg végleg a társadalom, egyelőre nem iktatták ki - valamiféle titkos határozattal - a szabad, önálló méltóságú lények közül, hogy ettől kezdve senkinek semmilyen reális esélye ne legyen arra, hogy emberi lényként viselkedjen. Valójában azt gondolom, a végső mozgatórugók a mi kezünkben vannak, s bár egyre nagyobb erők állnak az establishment rendelkezésére és kezd szorulni a hurok az emberiség nyakán, de azért még nem kötötték fel. http://www.jbsz.hu/interjuk/ezredveg-199799--12794/661-grandpierre-attila-a-kerdes-a-mai-napra-eldoentetett
a hun
2018. augusztus 16. 17:27
ITT EGY MUNKÁS(!) ÉLETÚT: http://www.origo.hu/sport/egye.. ILLENE A MANDINERNEK MEGEMLÉKEZNIE BALCZÓ ANDRÁS 80. SZÜLETÉSNAPJÁRÓL!!!
Vakfolt
2018. augusztus 16. 15:12
Németek bevezetik a 3. nemet. Germánia = Gendermánia A negyedik igen! Jéghegy a nyugati sarkon!
néhai Ch.Pilot
2018. augusztus 16. 13:30
Genderelmélet = sátánizmus.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik