Homonnay Gergely fideszes nénivel szemlélteti, mit ne tanuljunk el a Fidesztől

2018. augusztus 16. 15:30

Homonnay posztja végtelenül káros, hiszen a fideszes néni kifejezéssel a körülmények tökéletes figyelmen kívül hagyásával konstruál egy eseményt.

2018. augusztus 16. 15:30
Diószegi-Horváth Nóra
Diószegi-Horváth Nóra
Mérce

„Homonnay posztja tehát elsősorban azért problematikus, mert az a beszédmód, amit használ, nem más, mint megbélyegzés (hasonlítsuk össze mondjuk a sorosbérenc újságok, migránssimogató civilek, brüsszelista akármik, háttérhatalmak rabigáját nyögő, rézfán fütyülő rézellenzék jelzőivel), és mint ilyen, leginkább épp a fideszes propagandagépezet sajátja: végy egy ellenséget (emitt épp idős nő), kösd össze valamilyen kellemetlen, a saját értelmezési meződben negatív jelzővel (legyen ez tehát a fideszes), majd azt, amit csinál, mutasd be úgy, mint valamilyen, a közösségre végtelenül káros tevékenységet.

Tüdümm, máris kész egy tökéletes ellenség, amely ellen máris lehet gyűlölködni, és ezzel párhuzamosan alkotni egy tábort, egy zászlóval, amelyben erős közösségünk összezár, és megvédelmezi a közt a fideszes nénitől.

Homonnay posztja végtelenül káros, hiszen a fideszes néni kifejezéssel a körülmények tökéletes figyelmen kívül hagyásával konstruál egy eseményt, a saját szemszögéből bemutatva, amelyben a fideszes néni, mint minden Fideszes Nénik prototípusa, protkóval, szirénázva, a közösség életét zavarva jelenik meg.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2018. augusztus 17. 07:58
Ez a dióeszű is egy hülye néni.
atila68
2018. augusztus 16. 22:11
#legalja
magnahungaria
2018. augusztus 16. 20:29
Várom a bérrettegő hivatásos ajvékbrigád dörgedelmeit, miszerint ez a sehonnay nevű ...halmaz kiírta magát Európából stb. Várom a sehonnay elleni libernyik tüntetéseket!
zakar zoltán béla
2018. augusztus 16. 20:18
Jércze!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik