Jó-e, hogy a magyar kormány betiltja a gender szakokat?

2018. augusztus 15. 12:46

A magyar kormány döntése ugyanis tiltott intellektuális gyümölccsé teheti a gender tanulmányokat.

2018. augusztus 15. 12:46
Tom Ciccotta
Breitbart

„A konzervatívoknak aggódnia kellene emiatt a precedens miatt, ami az akadémiai életre való korlátolt befolyásukat érinti. A magyar kormány döntése ugyanis egyrészt tiltott intellektuális gyümölccsé teheti a gender tanulmányokat, de a jövőben a progresszív-baloldali kormányok is felhasználhatják ezt a döntést arra, hogy a konzervatív és libertárius gondolatok jelenlétét korlátozzák az egyetemi termekben világszerte.

A gender tanulmányok talán a valóságtól elszakadt, pártos fecsegést takarnak, de jobb őket nevetségessé tenni, mint betiltani.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tatulus
2018. augusztus 16. 17:56
Mellesleg a szerzőnek hogy juthatott eszébe az "intellektuális" szó hozzárendelése a gender "tanulmányokhoz"?
kaltran
2018. augusztus 16. 16:32
Ne tököljünk már annyit a gender szón illetve fogalmon. Mikor felütötte fejét, teljesen egyértelműen úgy robbant be (összefoglalva): legyen pöcse a menyasszonynak mert az jó. Ekkor kezdtek északnyugati óvodákban babákat adni kisfiúknak és harcias játékokat kislányoknak, mondván majd eldönti a nemét. Ne jöjjenek most azzal (olyan ez mint a pedofília szerecsenmosdatása) hogy ez tulajdonképpen egy szociólógiai ág. Ez szerecsenmosdatás! A végén az fog kisülni belőle, hogy legyen pöcse a menyasszonynak akárhogy kendőzik és csűrik csavarják. Már a gender szó is hideglelést okoz - nehogy mán az állam nyomassa. Le a genderrel!
Bokros Birka
2018. augusztus 16. 07:55
Tökéletes!
libantkomcsi
2018. augusztus 15. 19:46
Be kell tiltani! A bibsikomcsik úgy is ezt hazudják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik