Oravecz Nóra sárgul

2018. augusztus 15. 22:32

Ezután ha szomorú leszek, csak előveszek egy Vona-idézetet. És minden megoldódik. De ajánlom mindenkinek.

2018. augusztus 15. 22:32
Pozsonyi Ádám
Origo.hu/888

»A változás az élet motorja. Ami nem változik, az nem él.«

Csodás!

Nem, ezt nem a Napi Coelho nevezetű Facebook-oldal, nem Lakatos Levente és nem Oravecz Nóra posztolta vagy vetette papírra. Nem, ezt maga Vona Gábor!

(...)

»Pártok és ideológiák felett álló módon keresem a jövőben az emberekben lévő jót, a teremtő energiákat, a nagy és nemes célokat éppúgy, mint az élet apró csodáit.«

Erre viszont már nincsenek szavak. Ez univerzális. Bárhol, bármikor, bárkinek felhasználható, bármilyen esetben. Ez olyan, mint az autós kártyában a Lola T.

Mindenre jó. Ha betegség gyötör, ha depressziós vagy, ha nem boldog a gyereked, ha munkahelyi problémád adódik, ha a kapcsolatod nem harmonikus, vagy odaköltözött hozzátok az anyósod.

Képviselőnek, hajléktalannak, bluesgitárosnak, femen aktivistának vagy háttéresztétának.

Mert annyira igaz! Ezután ha szomorú leszek, csak előveszek egy Vona-idézetet. És minden megoldódik. De ajánlom mindenkinek. Oravecz Nóra sárgul. Kicsit hiányolom mondjuk a szokásos »Ha tudnád miken mentem keresztül« típusú szövegeket, de hát semelyik ezoterikus tanácsadás nem lehet tökéletes.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gwrf
2018. augusztus 16. 17:59
Bucóka, ha igazi punk lennél, Kósa Lalától is idéznél. De már rég csak (ki)öregecskedő, s még fideszes mércével is csak c-kategóriás megmondófiú vagy. Annyit azért kapsz tőlük, hogy közel 50-hez ki tudd fizetni a rezsit, és ne kelljen világ szégyenére elmenned melózni.
Vakfolt
2018. augusztus 16. 15:11
Hogyha könny nélkül sírsz Hogyha enni sem bírsz Vagy ha boldog vagy éppen És verseket írsz És ha nem hiszel már És ha senki sem vár És ha megbántál mindent És ha késik a nyár Én vagyok a jel Nem hagylak el Én benned élek Hát fedezz fel Én vagyok a jel Nem hagylak el Hidd el, számíthatsz rám
SoJe
2018. augusztus 16. 15:04
Jóga? Az most nagy divat. Popper és Müller mellett. Vagy bármi, ami keletről (messziről) érkezik, valami ezó, azt most zabálják. Coelho-jóga-Attila Király--és természetesen Jézus a parthus herceg, aki valójában magyar volt. Menni fog ez Gáborka, jók az új tanácsadók!
balbako_
2018. augusztus 16. 12:03
Állítólag már megpróbált vízen járni Gabika, de elsüllyedt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik