Nem adom fel

2018. augusztus 15. 10:11

Patyi elkaszálta a gátlástalan kormánypropagandát tiltó népszavazást.

2018. augusztus 15. 10:11
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Közlemény

„Patyi elkaszálta a gátlástalan kormánypropagandát tiltó népszavazást.

Patyi András mai utolsó munkanapján az NVB elnökeként mind a négy népszavazási kérdésünket lesöpörte nevetséges indokokkal. A kérdések az ellenzék és az ország jövőjének egyik legfontosabb ügyét érintették: az ocsmány és öncélú kormánypropagandát, a néphülyítést tiltották/szabályozták volna. A dezinformációs diktatúra megfékezése alapvető feladat. Természetesen nem adom fel.”

(MTI-OS)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kishegyi
2018. augusztus 16. 16:01
Ne is add fel, Kutyaházi! Ugassál, ugassál! Csak nehogy dolgozni kelljen, arra jól vigyázz!
Vakfolt
2018. augusztus 16. 15:23
"Patyi András mai utolsó munkanapján az NVB elnökeként mind a négy népszavazási kérdésünket lesöpörte nevetséges indokokkal. A kérdések az ellenzék és az ország jövőjének egyik legfontosabb ügyét érintették: az ocsmány és öncélú kormánypropagandát, a néphülyítést tiltották/szabályozták volna." na várjál segítek: "Patyi András mai utolsó munkanapján az NVB elnökeként mind a négy nevetséges népszavazási kérdésünket helyi értékén kezelte. A kérdések az ellenzék vélt jövőjének egyik lényegtelen ügyét érintették: a vélelmezett ocsmány és öncélú kormánypropagandára hivatkozva akartak cenzúrázni." Na egyből lett értelme! Szívesen baszod. Kráterarc.
békalepcse
2018. augusztus 16. 10:14
Ne is hagyd abba! Amíg ilyen elszánt idióták vicsorognak a választópolgárokra, nincs mitől féltsük sorsunkat, biztos a józan ész győzelme.
libantkomcsi
2018. augusztus 16. 07:52
Robi! Már megint vigyorog rajtad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik