Veiszer Alinda és a feneketlen kút

2018. augusztus 15. 14:33

Mit gondolhat magáról Veiszer Alinda? Hogy látja magát kívülről?

2018. augusztus 15. 14:33
Gábor László
888

„A cezarománia és a valóságtól való teljes elrugaszkodás. Nézzünk egy idézetet:

»Nem tudok most olyan pártot mondani, amelybe szívesen beszállnék és a vezető arca lennék. Egy teljesen egyéni brandet képzelek el – hogy csapatot építesz magad köré, egyre több embert gyűjtesz, és ez organikusan fejlődik.«

Ezt arra válaszolja, hogyan is lesz belőle majd oktatási vagy kulturális miniszter. (Azt egyelőre nem döntötte el, hogy a kettő közül melyik.) Hol máshol képzelné el magát, mint a piramis csúcsán? Ha politika, akkor ő csak miniszter lehet. Hát persze. Úgy gondolja, annyit ér, annyit tud, mint Kásler Miklós orvosprofesszor? Vagy Balog Zoltán teológus, Réthelyi Miklós orvosprofesszor, vagy Hámori József agykutató? Esetleg Mádl Ferenc jogászprofesszor? De legyünk kegyesek Veiszerrel, mondjunk az ellenzék oldaláról is egy oktatással, kultúrával foglalkozó (egykori) minisztert. Hiller István. Történész, egyetemi docens. Mit gondolhat magáról Veiszer Alinda? Hogy látja magát kívülről?

És ha párt, akkor ő mi más lehetne, mint »vezető arc«. Ezt gondolja. Nézőket nem tudott szerezni, de ő lesz egy párt vezető arca? Ő köré kellene – jön a divatos közhely – csapatot építeni? És egyáltalán, hogy is képzeli el ő a politikát, egy politikai pártot? »Brand« és annak az építése? De arról is beszél, hogy eddig kérdéseket tett fel (mégis milyeneket?), de majd most ő fog válaszolni rájuk (mégis mit?).”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2018. augusztus 17. 08:28
Tegnap este az ATV "Egyenes beszéLY" c. műsorában Veiszer Alinda volt Rónai-Kopasz Egony egyik vendége. Elnéztem és el-elmékedtem ennek a csajnak a HATÁRTALAN MAGABIZTOSSÁGÁN--már-már a PÖFFETEG NAGYKÉPŰSÉG szélén. Igazándiból arra a következtetésre jutottam: ha az általam normálisnak tartott magyar csajok csak fele ennyire lennének nagyképűek mint ez az Alinda, a főnökük akkor is elküldené őket a jó édes anyjukba.....Persze Alindá-nak jelenleg nincs főnöke, ez igaz.
útonjáró
2018. augusztus 16. 09:34
azt hiszik, hogy minden (csak) marketing... ezért tartanak itt az elvtársaik is (közeledvén a 0%-hoz)...
fakutya Bobber
2018. augusztus 16. 00:01
Pontosabban akkor lopódott el a rádiótól és lett a Mester Ákos tulajdona.
zenitaph
2018. augusztus 15. 22:46
Jaj mert ki is tudna a közelebe kerulni a felsorolt magassagos uraknak, foleg a Balog Zolinak. Neki mondjuk az egyetlen teljesitme nye az volt hogy a fidesz belso koreben tudott maradni a feltetel nelkuli lojalitasaval de manapsag ugye ez is eleg
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik