Angela Merkel az EU érdekeivel ellentétesen cselekszik

2018. augusztus 14. 13:16

Ha Németország engedelmeskedik az ipari lobbijának, akkor kiszolgáltatja a teljes EU-t Putyinnak.

2018. augusztus 14. 13:16
Ungár Péter
Ungár Péter

„Most szombaton találkozik Merkel és Putyin, a német kancellár és az orosz elnök, hogy megtárgyalják az Északi-Áramlat 2 vezeték sorsát. A tervezett új gázvezeték ellentétes az EU közös demokratikus döntéseivel, nem csak csődbe viszi Ukrajnát, de az egész kontinenst Oroszországhoz láncolja. Az energia fegyver és ha Németország engedelmeskedik az ipari lobbijának, akkor kiszolgáltatja a teljes EU-t Putyinnak.

Sokszor kormányoldalon kritika, hogy az ellenzék Orbánt mindig támadja oroszbarát politikája miatt, bezzeg ha a nyugat csinálja, akkor csöndben van.

Az LMP következetesen kiállt az Északi-Áramlat 2 ellen és ezt várja el a kormánytól is. Most ugyanakkor kell kimondanunk: Angela Merkel az EU érdekeivel ellentétesen cselekszik.”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2018. augusztus 15. 13:52
Tehát, ha a gázvezeték Oroszországból jön, akkor odaláncol, ha Ukrajnán keresztül, akkor meg szabaddá tesz. Értem - mondjuk ez tényleg igaz, mert amikor az ukránok miatt elzárták a gázt az oroszok, én is akkor álltam rá az egyéb alternatív fűtésre, azóta olcsóbban fűtök több mint a felével. Nagyon szabadnak érzem magam.
kurbitalis
2018. augusztus 15. 12:27
Ez a kis faszpubi már szakértősködik.
kurbitalis
2018. augusztus 15. 12:21
I mkább Putyinnak, mint Merkelnek. Ez a nemtelen kva megtiltatta, hogy kereskedjünk Oroszországgal, bojkottot erőszakolt ránk, s azonnal lenyúlta a piacunkat. Ez az elfajzott anarcholiberál hazaáruló kis féreg Ungár ne játssza itt a szakértőt.
Esvány
2018. augusztus 14. 18:34
Amerika Hangja - látszik, hogy onnan jön a lé!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik