Huszárcsíny Brüsszelben?

2018. augusztus 14. 08:29

Ezen a héten miénk az Európai Unió.

2018. augusztus 14. 08:29
Máté T. Gyula
Mátété

„Ezen a héten miénk az Európai Unió, ugyanis Navracsics Tibor viszi az ügyeket, amíg az Európai Bizottság többi tagja nyaral. A magyar EU-biztos híresen konzervatív ember, politikai döntésekre jogköre sincs – ezért aligha számíthatunk tőle »huszáros csínyekre«. Pedig talán nem is lenne rossz ötlet: néhány »tréfával« bemutatni, milyen is ez a junckeri unió, és miért kell vezéreinek sebes léptekkel távozni jövőre.

A nyári, heti váltású megbízott vezetői rendszert ki más, mint maga Jean-Claude Juncker találta ki. Az Európai Bizottság elnöke nyilván úgy volt vele, hogy ha már egész évben annyit dolgozik a közért, legalább nyáron ne zaklassák piszlicsáré ügyekkel.

Meg egyébként is, mi fontos történhet ebben a kánikulában, amire az EU vezetésének reagálnia kellene? Ha meg mégis, akkor a bevett eljárási rendszer szerint úgyis legfeljebb egy ügyrendi bizottságot hoznak össze szeptemberig… Addig igazán várhat egy világháború, a természeti katasztrófákról és az UFO-k megjelenéséről nem is beszélve. Más lenne persze a leányzó fekvése, ha Soros szólna, de hát az ugye abban a pillanatban »Európa népeit érintő kérdés«, azaz vis maior.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lazio154
2018. augusztus 14. 17:54
Fiúk!! Lopás indulj! Az egész Eu. a miénk 1 teljes hétig. Ilyen hátsó nyalást sorozatban, amit ez a MTGY. elkövet naponta nem maradhat következmények nélkül.
néhai Ch.Pilot
2018. augusztus 14. 11:58
Mér', haver? Nyalni akarsz neki? :-)
Tiszafa
2018. augusztus 14. 11:53
Navracsics jobb, ha haza se jön.
Pelso j.
2018. augusztus 14. 10:03
Ugye az a Navracsics, akinek már forgott a gyomra, felvilágosult gondolkodásmódja kínossá vált a fidesz számára, ezért küldték ki a süllyesztőbe, hogy itthon meg ne szólalhasson. S most tőle vársz néhány "tréfát"....... Megint csak szánalmas vagy, Gyula.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik