„Akkor is kinyírtak volna, ha nem indulok”

2018. augusztus 14. 20:04

Ha nem indulok el a áprilisban, akkor engem ugyanúgy kinyírtak volna, mint most. Az LMP-s jelöltségem csak ok volt a háborúra.

2018. augusztus 14. 20:04
Dömsödi Gábor
Magyar Narancs

Magyar Narancs: Az LMP-n belüli feszültségekről tudott akkor?

DG: Nem, ezek kívülről akkor még nem látszottak. Azt az ígéretet kaptam, hogy az LMP összefogáspárti lesz a kiemelt körzetekben. Hogy az LMP más taktikát választott, az már nem az én dolgom, mert nem vagyok párttag.

Magyar Narancs: Akkor is feloszlatta volna magát a pásztói képviselő-testület, ha nem indul el az országgyűlési választáson?

DG: Ha nem indulok el a áprilisban, akkor engem ugyanúgy kinyírtak volna, mint most. Az LMP-s jelöltségem csak ok volt a háborúra. Nekik azt kellett megakadályozniuk, hogy ne legyek ott, ne lássak rá a dolgokra, ne lehessen a nevemhez kötni a fejlesztéseket, ne legyek ott a szalagátvágásoknál. Mert ők csak szalagátvágásokban tudnak gondolkodni, csak a hatalom megtartása érdekli őket.

Magyar Narancs: A fideszes többségű képviselő-testület éppen azt hozta fel ön ellen, hogy semmit nem tett Pásztó fejlesztése érdekében.

DG: Olyan sok mindent hoztak fel már ellenem… Mindennel megvádoltak már, talán csak azzal nem, hogy kölyökrókákat eszem reggelire. Az a vicces, hogy pont olyanokkal vádoltak meg, amiben ők sárosak. Azt mondták, hogy azért akarok polgármester maradni, mert nekem fontos az EU-s pénzek lenyúlása. Hát, aki ismer, az tudja, hogy én egy üveg kólát nem fogadtam el 61 év alatt. Pontosan ugyanúgy működött itt a Fidesz, mint a falkában támadó sakálok: ha nyolcan vannak egy helyen, és te csak másodmagaddal, akkor nagyon nagy szájuk van. Azt akarták megúszni, hogy rálássak a dolgokra, de nem jön be a számításuk, mert most már időm is lesz arra, hogy a piszkos dolgokkal foglalkozzam. Fel fogom tárni a simlis ügyeket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2018. augusztus 16. 08:29
Dömsödi jól szerepelt, nem kell elkeseredni, egy év múlva választás. Szoros, de nyerhető! Fel a fejjel Gábor!
puszika
2018. augusztus 15. 19:29
Honjaim!! Egy tipikus libsi önmagát mentegető búcsúbeszédét olvashattátok. Ahogy a pásztóiak mondják való igaz EGY üveg kólát sosem fogadott el!!
moricka13
2018. augusztus 15. 12:59
Juhász Péter augusztusig adott időt magának eldönteni, hogy mihez is kezd. A határidő letelt, de se kép, se hang róla. Meg lehet, hogy fütyül a világra, de mi is rá. Majd összefognak, egy gyékényen árulnak.
imres
2018. augusztus 15. 11:59
Így van ez, Gabika! Sokan vannak. Sok lúd disznót győz... tartja a közmondás. IJB!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik