Érdemes-e hörögni és uszítani?

2018. augusztus 08. 14:57

A mélyen tisztelt vérszívó hipokriták a kommentfalak összemocskolása helyet egyszer egy nap hajoljanak le felvenni egyetlen szemetet.

2018. augusztus 08. 14:57
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Egy hídon, ahol az emberek órákon át húsz centire isznak egymástól, és ahol egyáltalán nincsenek szemetesek, hulladék képződik. De különös! Érdemes rajta meglepődni, és szemeket forgatni. Érdemes a résztvevőket hibáztatni. Hisz nincs olyan hely a világon, ahol ez másképp történt volna. Sőt, ha a Szépkorúak Társasága rendezne fesztivált kizárólag gonosz, hétköznaponként feljelentést írogató nyugalmazott házmestereknek, ott is kitermelődne ugyanez a mennyiségű hulladék – Korda Györggyel és Balázs Klárival súlyosbítva. A mellékelt képen olvasható uszítás éppoly hazug, amilyen álságos: ami mocskot hagytak a piknikezők a Szabadság-hídon, épp azt hagyják az autók nap mint nap a városlakók tüdejének belső falán, csak ott nem takarít fel a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. – és ezt az alábbi mém készítői is pontosan tudják.

Ennek a szeméttengernek egyetlen felelőse van: a szervező. Aki utcai rendezvényt jelent be, annak tudnia kell, hogy az szeméttel jár, amit aztán össze kell szedni. Nem Budapesten, és nem azért, mert az itteni fiatalok állatok – hanem Genfben, Koppenhágában, Nizzában és Firenzében egyaránt. Azok a fotelhuszárok, akiknek a lelki békéjét megzavarta a Szabadság-hídról készült fotó, a kommentfalon előadott mocskolódás és a nyári fesztiválok betiltásának követelése helyett mutassanak jó példát: ha zavarja őket a szemét, Budapesten minden nap tehetnek ellene. A mélyen tisztelt vérszívó hipokriták a kommentfalak összemocskolása helyet egyszer egy nap hajoljanak le felvenni egyetlen szemetet – és meglátják, milyen gyorsan lemállik a pofájukról a förtelmes képmutatás.

UPDATE: Azt az információt kaptam, hogy egyrészt egy csomó kuka kint volt, amit a legtöbb részvevő használt is, másrészt a rendezvény után szépen fel lett takarítva. Ez a kép a takarítás előtt készült – ez a hulladék egyetlen másodpercig sem mérgezte a vasárnap reggel kocogók Budapest-élményét. Érdemes-e hörögni és uszítani, kispolgárék?!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2018. augusztus 31. 12:48
Ebből élsz Robi.
Gullwing
2018. augusztus 30. 18:21
Ki a faszt érdekel hogy ez az üvöltő majom mit hazudozik?!
justiceforhungary
2018. augusztus 30. 04:19
Puzsér Robi, Singapore-ban életed végéig fizetnéd az ekkora szemetelésért kiszabott díjat. Mert ott rend van. Ott nicsenek liberálfasiszták.
DavidBL
2018. augusztus 19. 07:05
Puzsér! Húzz a halál faszára, te ingyenélő liberálbolsevik szarházi!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik