Kék korszak

2018. július 19. 09:33

Hogy hogyan lehet a migránsoktól rettegő falusi néniket megnyugtatni, lehetetlen megmondani.

2018. július 19. 09:33
Vas András
Népszava

„Nem kell hozzá elmélyült újságolvasónak lenni: a sarki boltban, a hentesnél, a piacon is bele lehet szaladni a propaganda áldozataiba, sőt a labdarúgó vb-döntő kapcsán is sikerült lemenni kutyába. Hogy innen aztán mikor és hogyan lehet felállni, a billiárdgolyóra csiszolt agyakat némiképp barázdálni, a migránsoktól rettegő falusi néniket megnyugtatni, lehetetlen megmondani. Törni-zúzni, rombolni, az embereket fanatizálni mindig könnyebb, mint építeni, tanítani, a feldühödött tömeget megállítani. A kormányzati kék korszak esetleges leállítása csak egy apró lépés lenne a normális ország felé vezető úton.

A feltételes mód feltétlen indokolt, és nemcsak a hatalomnak nem tetsző referendum-kezdeményezéseket a kelleténél nagyobb lelkesedéssel eltakarító NVB miatt. Az esetleges népszavazáson ugyanis azok döntenek, akiket korábban bevezettek a plakáterdőbe.

Hozott szalonnával egérirtást vállal doktor Varsányiné…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ipacs Mona
2018. július 21. 12:03
A képedről is süt, mekkora aljas féreg vagy!
matekandi
2018. július 20. 21:03
Vas András vajon kitől retteg, amikor este bezárja az ajtaját? Barom.
Bokros Birka
2018. július 20. 18:50
Úgy kicsi zsiráfom, hogy nem küldesz zarab terrorista focistát a házába a nyugdíjáért. Aztán mehet a szocionista bagázsodhoz, mint kifosztott, rászoruló alamizsnáért szavazatáért cserébe. Kezded már érteni, Te ott a népszaránál?
Peter8811
2018. július 20. 08:23
Félbe haraptál egy ötágú csillagos címert?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik