Szél Bernadett elgondolkodik a jövőjén

2018. július 19. 12:46

Miután az LMP etikai bizottsága eltiltotta a párttisztségektől, Szél Bernadett LMP-társelnök az Azonnalinak azt mondta: a jövővel kapcsolatban fontos döntéseket kell hoznia, és ehhez időre van szüksége.

2018. július 19. 12:46

Az LMP etikai bizottsága három évre eltiltotta minden párttisztségtől Szél Bernadettet, az LMP társelnökét, miután a párt kongresszusának és politikai tanácsának határozatával ellentétben választókerületi visszalépésekről tárgyalt. Szélnek ugyanakkor nem kell lemondania a posztjáról.

„Már most látszik, hogy a jövővel kapcsolatban fontos és felelős döntéseket kell meghoznom. Ehhez nyolc év megállás nélküli küzdelem után időre van szükségem” – közölte Szél Bernadett az Azonnalival. Azt is közölte: megfontolt döntést fog hozni, és amint megvan, a nyilvánossághoz fog fordulni. 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2018. július 20. 12:44
Ez az áruló piaci kofa, sorosbérenc !
libantkomcsi
2018. július 20. 06:05
Inkább örülne, hogy a nevét nem csupa kisbetűvel írják be: széll bernadett áruló.
nyugalom
2018. július 19. 21:18
Gondolkodás a tett halála, eltűnni végleg a közéletből - ez egy áruló, sorosbérenc! Alpári piaci kofa, nem politikus, csak nagyszájú!
hátakkor
2018. július 19. 21:03
Ezek a kormány-, meg rendszerváltók, akik elhozták volna az ingyen áram titkát. Egyik sem jött be.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik