Karizma

2018. július 19. 06:51

Hadházy számára olyan a vaku, mint borjúnak a csecs vagy Bokros Lajosnak a megszorítás…

2018. július 19. 06:51
Pilhál György
Magyar Idők

„Hadházy Ákos pályafutásában rengeteg a karizmatikus elem. (A karizmatikusság nem feltétlenül azonos a nemes jellemmel – a csökönyös ökör is karizmatikus. Vagy a megrögzött hazudozó.) A politikus még 2017 elején jelentette ki, ha a Fidesz marad kormányon, ő nem akar képviselő lenni.

Aztán tessék, némi teátrális felvezetés után 2018-ban még­iscsak beült a parlamenti patkóba, a függetlenek közé. Csak a pártját hagyta ott, a sajtónyilvánosságtól képtelen volt elszakadni. Képernyő, mikrofon és fényképes újságcikkek nélkül ugyanis el sem tudná képzelni mindennapjait a Lehet Más a Politika volt alelnöke. Számára olyan a vaku, mint borjúnak a csecs vagy Bokros Lajosnak a megszorítás…

(Nem ő az egyetlen ilyen. Gyurcsány Ferenc óta komoly pszichiátriai irodalmuk van ezeknek az elváltozásoknak. Az orvostudomány egyelőre tehetetlen.)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bela barva
2018. július 19. 13:39
hadházi még sintérnek sem való
kálmi
2018. július 19. 13:10
Hadházy lánynéven = Mószer Aranka
dakotasámán
2018. július 19. 12:52
"Hadházy számára olyan a vaku, mint borjúnak a csecs..." olyan ellenállhatatlan, mint egy magyar tetűnek zorbán segge ? hát gyusza, eddig úgy nézett ki, szimplán egy hülye seggnyaló vagy, de ezzel az írással elárultad, hogy pénzért bármilyen aljasságot elkövetsz. lementél olyan mélyre szellemileg, ahonnan már nincs visszaút a hétköznapi életbe. az ellenséggel szemben minden megengedett, sulykolták beléd, de szólok, az ilyen barmokkal szemben is, mint amivé váltál.
Vakfolt
2018. július 19. 08:10
Faszháziról sok szó eszembe jut, mind b-vel, f-el és p-vel kezdődik, de a "karizma" szó fel sem merült!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik