Majdnem megfulladt az értelmiség, hogy nincs min hisztizni, de aztán megérkezett Békés Márton!

2018. július 18. 14:10

A balliberális hisztéria-kommandó egytől egyig funkcionális analfabétákból áll.

2018. július 18. 14:10
Megadja Gábor
Megadja Gábor
888

„Mint egy hatalmas, lehűlést és enyhülést hozó zivatar, úgy szüntette meg a politikai szárazságot Békés Márton néhány gondolata, amit Drágabolgárúr műsorában volt szíves megosztani a hallgatókkal. Ebben Békés elmondta, hogy nem kötelező mércének tekinteni a balliberális kultúra szentjeit, és saját mércét kell teremteni.

Fellélegezhetett hát a kiszáradófélben lévő értelmiség. Végre lehetett nyilaskommunistázni, három fontosfilozófus megidézése közé lehetett iktatni a révaijózsefezést. (Ez különösen vicces rutin azoktól, akik olyan tojásokból keltek ki, amiket még Aczél et. rakott le annak idején.)

A balliberális hisztéria-kommandó egytől egyig funkcionális analfabétákból áll. (Ez persze nem újdonság.) A hiperventilláció mögött ugyanis ismét nincs semmiféle alap. Békés mindössze annyit mondott, hogy nem kötelező széles e hazában mindenkinek a ballib sznobácia kedvenceihez mérni önmagát. Egy szóval sem mondta, hogy be kéne zúzni Esterházy könyveit (ilyet mondjuk én mondanék, mert genyának születni kell, de ezt a poént Pozsonyi kartárs már annak idején ellőtte, nekem meg jobb dolgom is van). Emiatt a nagy büdös semmi miatt lett trachikardiájuk a hazai liberálisoknak. (Kölcsönözzenek nyugtatókat a volt elempés diktafonkirálytól.)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tothjanj
2018. július 20. 07:07
"Majdnem megfulladt az értelmiség, de aztán megérkezett Békés Márton!" És segített nekik, vagy hogy?
simonvitéz
2018. július 18. 21:14
Mondjuk ennek a társaságnak a hegemóni ája a legkevésbé sem tört meg,bármennyire ajvékolnak. Ld."magyar"filmgyártás, MTA,bíróságok, egyetemek világa, hetilapok, könyv kínálat stb.
terra
2018. július 18. 20:36
A liberálisok Achilles-sarka éppen az, amit Békés Márton kimondott. A hipokrita (ál)liberálisok fennen hagoztatják a szólás- és véleményszabadságot, miközben a legcsekélyebb mértékben sem képesek tolerálni a sajátjuktól eltérő véleményt.
Babivadász
2018. július 18. 17:41
" Azzal meg főleg nem tudnak mit kezdeni, hogy sajnálatos módon Doktor Miniszterelnök Úr " Dr miniszterelnök meg mi a ........? Orbán nem használhatja a doktori címét (nem is használja) mert nem a szakmájában dolgozik. Gábor te bohócot csinálsz a miniszterelnökből?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik