Nekem enyhe túlzás ez a fociőrület

2018. július 18. 16:18

Nagyobb sztár egy focista mint egy napi szinten életeket mentő orvos vagy egy tanár? Miért?

2018. július 18. 16:18
Budaházy Edda
Facebook

„Lehet, hogy nem leszek népszerű ezzel a bejegyzéssel, de ha Európa népei csak feleakkora lelkesedéssel állnának ki a hazáikat, kultúrájukat, hagyományaikat elpusztító erőkkel szemben, mint amilyen kemények és elszántak a stadionok lelátóin, nem kéne attól félnünk, hogy gyermekeink idegenek játékszerei lesznek.

Nekem enyhe túlzás ez a fociőrület, egyfajta pótcselekvésnek érzem. Nagyobb sztár egy focista mint egy napi szinten életeket mentő orvos vagy egy tanár? Miért?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2018. július 19. 15:59
Van azért olyan ember, aki nem a focira, hanem az emberi értékekre "gerjed", de ennek általában halkan ad hangot, nem ordítva.
slate
2018. július 19. 13:13
"Nagyobb sztár egy focista mint egy napi szinten életeket mentő orvos vagy egy tanár? Miért?” Azért kiscsillag, mert jó esetben azok a sztárok, akik valamiben a legjobbak. A vb-n szereplő focisták élvonalba kerültek, az országukban a legjobbnak gondolják őket, bejutottak a VB-re és még helyezést is elértek. Az a tény, hogy adott esetben számodra a foci egyáltalán nem teljesítmény, nem számít. Az életet mentő orvos nem versenyez más orvosokkal, hogy ki a jobb. Csak teszi a dolgát. Neked is ezt javasolnám. Tudom én, hogy nem az fáj tenéked, hogy a kimagasló teljesítményeket a társadalom díjazza. Az fáj, hogy nem te mondod meg, mi legyen a kimagasló teljesítmény. Ezért az élőfába is belekötsz, mindent lehúzol a szarba. Majd ha győz a világforradalom, akkor jobb világ áll majd össze. Sok sikert, kicsi kis bolsevik.
Burmin
2018. július 18. 21:22
Edda ebbe te tényleg ne szólj belel...főleg ne hülyeségeket.. a kedves férjed biztos nem focirajongó, ha meg az, akkor 3 hétig kuss volt ?
Volo
2018. július 18. 21:21
Buta vagy Edda!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik