Tóth Bertalant választották az MSZP elnökének

2018. június 17. 15:29

A szavazatok 54 százalékával Tóth Bertalan parlamenti frakcióvezetőt választotta az MSZP tisztújító kongresszusa a párt új elnökének vasárnap. Mesterházy Attila 46 százalékot szerzett.

2018. június 17. 15:29

Tóth Bertalan parlamenti frakcióvezetőt választotta az MSZP tisztújító kongresszusa a párt elnökének vasárnap Budapesten. Tóth Bertalan a leadott érvényes szavazatok 54 százalékát, a másik induló, Mesterházy Attila korábbi pártelnök az érvényes szavazatok 46 százalékát kapta - jelentették be a kongresszuson.

A választmány elnöke az egyetlen jelöltként induló Kunhalmi Ágnes lett az érvényes szavazatok 100 százalékával. Az elnökhelyettesnek Szakács László volt országgyűlési képviselőt, alelnököknek Hegyi Gyulát, Komjáthi Imrét és Szanyi Tibort választották.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2018. június 18. 10:45
Ezt a Tóth Bertalan-t kelet-Magyarországon úgyszólván nem is ismerik. Ez egy tipikusan dél-dunántúli, de legföljebb, legoptimálisabb esetben is csak egész dunántúli KREATÚRA FAZON, akivel mondjuk a békéscsabai vagy a mátészalkai maszoposok nem sokra mennek. Mindezzel csak azt akarom mondani, hogy nekük "jobbosoknak" direkt szuperjó, hogy őt választották a buta maszoposok, mert így minden marad a régiben. Nem mozdul meg--legalábbis Dunán-innen NEM(!)--a maszopos állóviz, s IGY szép lassacskán megszűnnek ezek a szerencsétlen tökfejek--Istennek hála! Persze. A DK örülhet ennek, mert az a nagyon kevés, aki mégis marad, az "átszívódik" hozzájuk....s ez nekünk nem annyira jó.
Kopa
2018. június 18. 09:06
Megbánjátok még, hogy nem a karogerit választottátok.
zolizolizoltan
2018. június 18. 07:13
A pártdemokrácia visszaszorult az MSZP-re. Ez a történelmünk fintora, a diktatúra utódpártja őrzi a párton belüli demokráciát. A fene sem gondolta volna a rendszerváltáskor, hogy lesz idő, amikor szinte az MSZP lesz az egyetlen párt, amelyik demokratikusan választja meg a saját elnökségét. Végig gondolom a pártokat, talán az LMP-ben és a Momentumban hasonlóan demokratikus a választás. Kapnak is ezek a pártok sok gúnyt azért, mert van merszük a demokratikus vitáikat nyilvánosságra hozni. A magyar liberális média sem érdemli meg a demokratikus jelzőt, hiszen éppen ezek az orgánumok pellengérezik ki és gúnyolják a legjobban a pártok demokratikus vitáit. Köztük van az ATV és a HírTV is, ezek is még a diktatúra gyermekei, csak a demokrácia kigúnyolásából élnek meg KőOlgával az élen. A fentieket a HetiVálasz apropójára írtam. Ma szinte mindenki haszonlesésből politizál, a pártok tagjai és a szimpatizánsai egyaránt. Egy ilyen haszonleső világban a pártfüggetlen értelmiségi ritka, mint a fehér holló. A HetiVálasz ilyen hetilap volt. Bravó Borókai Gábor! A szellemiséged mérnöki pontossággal eltalálta az egyensúlyt a politikában.
amarna
2018. június 18. 05:31
Egy teremnyi szoci maradt---nem mindegy,hogy arra a kis időre ki az elnökük,míg nem esnek szerte.szét??? LEJÁRT AZ IDEJÜK--ÉS EZT TUDOMÁSUL KELLENE VENNIÜK---HA LENNE EGY CSEPP ESZÜK---DE NINCS !!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik