Az Economist címlapjára került Orbán Viktor

2018. június 15. 11:35

Orbán, Erdoğan, Duterte, Putyin – sorolja „a pluralizmusra leselkedő veszélyeket” az Economist. A brit gazdasági lap korábban már Le Pennel és Trumppal is összehozta a magyar kormányfőt.

2018. június 15. 11:35

Vlagyimir Putyin orosz, Rodrigo Duterte fülöp-szigeteki és Recep Tayyip Erdoğan török elnök mellé került Orbán Viktor magyar kormányfő képe az Economist európai kiadásának címlapjára – írja a Portfolio.hu.

A hetilap európai kiadásának vezető cikke megállapítja: a pluralizmusra leselkedő legnagyobb veszélyek a fiatal demokráciákban vannak, ahol a fékek és ellensúlyok még nem túl erősek. A hetilap egy másik cikkében is foglalkozik Magyarországgal, ahol Németország és a visegrádi országok kapcsolatát elemzi. Ebben úgy vélekedik az Economist, hogy Lengyelország, Csehország, Szlovákia és Magyarország nem sokat foglalkozik azzal, hogy mit gondol Angela Merkel német kancellár.

A gazdasági lap már korábban is szerepeltette címlapján a magyar miniszterelnököt: 2015-ben Marine Le Pennel és Donald Trumppal együtt, mint a „félelem vámszedőinek” egyike jelent meg a kiadványon.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
illiberator
2018. június 15. 21:02
Vonyítanak a lipsik, jó úton járunk!
Gazsi Bácsi Lótetű
2018. június 15. 19:02
A pénzhatalmi világelit lapjában a bértolnok megírta a leckét! Lassan rátehetitek a cimlapotokra fél európa miniszterelnökeit is. Azokat, akik nem kérnek a sunyi, hazug betelepítéseitekből.
Lion
2018. június 15. 17:05
Annyira elcsépelt és annyira szánalmas már ez, Economist. A nem megválasztott globalista milliárdosok, a mindenhatónak hitt Piac és az azzal fenyegetőző politikusok (legutóbb egy német), amik igazából erodálják és tönkrevágják a 'szent' demokráciát. Dehát ugye erről nem írhatnak mert ők az eltartóik.
DavidBL
2018. június 15. 16:07
Economist, hahaha. Tipikus cionista, hatterhatalmi erdekeket szolgalo propaganda lap.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik