Beindult a nagy fideszes buzivita

2018. június 08. 09:10

Most éppen nem Soros Györgyön pörög a Fidesz körüli sajtó nyilvánossága.

2018. június 08. 09:10
Jámbor András
Jámbor András
Mérce

„Most éppen nem Soros Györgyön pörög a Fidesz körüli sajtó nyilvánossága, hanem a 888-tól, a Pesti Srácokon át ívelő vita köti le az ifjú propagandaipari élmunkásokat.

A nagy fideszes buzi-vita.

A téma két helyről táplálkozik. Egyrészt a Magyar Időkben elindult egy cikksorozat amely először a Petőfi irodalmi Múzeum vezetőjét Prőhle Gergelyt vádolta a rendszerellenes elhajlással. A cikkek szerint Prőhle nem fideszes irodalmárokat is meg merészel hívni, vagy műveiket népszerűsíteni a kormány pénzén, ahelyett, hogy végleg leszámolna a liberális métellyel. Majd Ókovács Szilveszterbe, az Operaház igazgatójába szálltak bele azért, mert a Billy Elliot című darabot merészelték az általa vezetett intézményben színpadra állítani, amely a Magyar Idők szerzője szerint a homoszexualitást népszerűsíti.

Mindeközben viszont a Fidesz-propaganda egy másik mélyrétegében Schmidt Máriáék meghívták a nyíltan meleg, sőt a néger farkak szopkodásáról áradozó nemzetközi újjobboldali sztárt, Milot Magyarországra, nem sokkal később pedig a 888 egyik szerzője maga is comingoutolt.

Azóta a 888 egy álneves olvasói levélben szállt bele az ókonzervatívokba egy olyan cikkel, ami úgy állítja be a 888-at, és körét a haladás és a jövő zálogának, hogy az azóta jobb létre szenderült Galamusban is írhatta volna bármilyen elvakult modernista, globalizáció párti, liberális szerző.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2018. június 19. 13:16
Jámbor András viszont folyton pereg.
Ipacs Mona
2018. június 15. 19:10
Buzitémában nagyon otthon van a Jámbor
tango47
2018. június 14. 16:34
"A cikkek szerint Prőhle nem fideszes irodalmárokat is meg merészel hívni, vagy műveiket népszerűsíteni a kormány pénzén,..." Nem IS, hanem CSAK ellenoldaliakat hív meg és (hogy Jámbor stílusánál maradjak) azok farkát szopkodja rendszeresen.
strkbwv
2018. június 13. 17:48
Itt vagy megint te hazug kretén. 2/3 van. Azt hazudtad ebben az esetben eltakarodsz. Hazug féreg valamennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik