Írország az abortuszra szavazott

2018. május 26. 11:14

Az életvédők érveit elsöpörték, az igen mellett kampányoltak a feminista csoportok, meg azok a vegán állatvédők, akik erőszaktevőnek és gyilkosnak nevezik a húsevőket.

2018. május 26. 11:14
Lengyel Gabriella
Figyelo

„Az ír társadalomban hosszas és parázs vita folyt az abortuszról, családtagok keveredtek kibékíthetetlen ellentétekbe. Az életvédők érveit elsöpörték, az igen mellett kampányoltak a feminista csoportok, meg azok a vegán állatvédők, akik erőszaktevőnek és gyilkosnak nevezik a húsevőket. Az meg már senkit sem lep meg, hogy ezek a csoportok gyakran élvezik Soros György támogatását.

Írország lett az első állam, ahol népszavazással lehetővé vált az igény szerinti abortusz a magzat 12 hetes koráig. Az ír katolikus egyház a korábbi hibáitól megszégyenülve elállt attól, hogy markánsan képviselje az élet védelmét. Ha az írek értenék, hogy a világ jelen állása szerint a leghaladóbb törvényüket dobták most el, akkor lehet, hogy másként döntöttek volna.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2018. május 27. 19:24
Kedves Szerző! "...Az életvédők érveit elsöpörték..." Ez mit jelent?
Thasaidon
2018. május 27. 11:24
Valami csodálatos látni, ahogy egyes kommentelők, ha tetszik nekik a nép valamelyik döntése, akkor demokráciáról meg bölcs választókról áradoznak, de ha nem, akkor megtévesztett/aberrált értékrendű hülyékről nyígnak, akiket természetesen becsapott a Soros.
Bell & Sebastian
2018. május 26. 17:08
Aki az abortusz _mellett_ szavazott, csak azért tehette, mert anyja nem abortáltatta. De ezután majd minden másképpen lesz. A lelenc többé nem fogja szidni a szüleit, akik eldobták maguktól, távlatokban mérve a libsi bagázs tökön szúrta önmagát. Még hogy darwinisták lennének? Ezek? Ugyan már, csak sátánista tetvek, nettó.
drkovax
2018. május 26. 15:34
Az ír választójog szerint 100 EUR-t sem fogadhat egy párt külföldről kampánytámogatásként. Ez, úgy látszik, a népszavazási kampányra nem volt igaz, mert egy amerikai filantróp több millió dollárral támogathatta az abortusz párti kampányt. Nincs ebben már megint valami huncutság ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik