Öngyilkos germanizmus

2018. május 26. 09:24

Merkelt és kedvenc brüsszelitáját, Juncker elnök urat, továbbá hű szövetségesüket, a nyílt társadalom gondolatának rendíthetetlen apostolát, George Sorost kifejezetten szorítja az idő.

2018. május 26. 09:24
Kacsoh Dániel
Magyar Hírlap

„Wir schaffen das, vagyis megcsináljuk – hangzott a hírhedt Wilkommenskultur merkeli jelszava, amelyet 2015 óta számtalanszor megcáfolt a valóság. És mégis, a sokak által a kancellár asszony kinyújtott karjaként azonosított Európai Bizottság továbbra is ennek a multikultis víziónak a szellemében próbál hosszú távú, mindenkire kötelező megoldást kialakítani. Bajosan, tegyük hozzá, pláne, miután a körvonalazódó elképzelésnek az európai egység sírásójaként megbélyegzett Orbán Viktornál is radikálisabb ellenfele akadt, mégpedig az új olasz kormány.

Vagyis bővül a tagállami kör, amely osztja a visegrá­diak aggodalmát, s nem kér a brüsszeli diktátumokból. Ezt a folyamatot teljesíthetik ki a jövő évi választások, amelyek után az Európai Parlament és a bizottság is merőben új felállással alakulhat meg. Tehát Merkelt és kedvenc brüsszelitáját, Juncker elnök urat, továbbá hű szövetségesüket, a nyílt társadalom gondolatának rendíthetetlen apostolát, George Sorost kifejezetten szorítja az idő.

A pánikot jelzi, hogy a spekuláns Human Rights Watch nevű szerveződése azért indított kampányt, hogy a Fideszt zárják ki az Európai Néppártból. Ebből is látszik, finoman szólva sem érzik a társadalmi változásokat, a migrációs projekt egyre nagyobb elutasítását, amely csak növekszik a zászlóvivő Berlin látványos bénázásai nyomán. Budapest mindenesetre nem tágít, a Stop Sorossal egyértelmű tiltás alá kerül az illegális bevándorlás szervezése. Ez immár ténykérdés.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rasdi
2018. május 26. 16:29
Naivitás sokat várni az EP-beli és EU-vezetési súlyponteltolódásoktól várni. Akiknek ez a jelenlegi folyamat érdekükben áll, azok akkor is megtalálják az új teendőiket a világuralomért folytatott küzdelmükben, ha az egész EU-vezetést Orbánék alá rendelnék. Olyanok mint a zenebohóc a hangszerével, "van más".
áfonya
2018. május 26. 11:32
Így akarja elfoglalni Soros György a magyar bíróságokat Soros hazai kitartottjai megszállták a magyar bírósági rendszert is. Úgy tűnik, hogy a bevándorláspárti tőzsdespekuláns, miután a politikai szférából kiszorulni látszik - hiszen nem sikerült hatalomhoz juttatnia a hazai katonáit, illetve a hozzájuk köthető elvtelen ellenzéket - a bírósági rendszeren keresztül kíván befolyást gyakorolni a magyar közállapotokra. Csak az elmúlt évben több mint száz bírót és igazságügyi alkalmazottat okított („érzékenyített”, ők így mondják) a hazai Soros-birodalom ékkövének számító Helsinki Bizottság. A kurzusok témája természetesen elsősorban a „szegény” migránsok helyzete volt. Maffia banda A hazai Soros-birodalom zászlóshajójának számító Helsinki Bizottság több száz bíró és igazságügyi alkalmazott számára tartott úgynevezett „érzékenyítő” tréningeket az elmúlt években. Mindez súlyos alkotmányossági-összeférhetetlenségi problémákat vet fel, hiszen a Helsinki Bizottság jogászai bírósági képviseletet is ellátnak, azaz előfordulhat, hogy az érzékenyítő kiképző szembekerül az érzékenyített bíróval a tárgyalóteremben.Ebben az esetben pedig külső szemlélő számára erősen megkérdőjelezhető a bíró elfogulatlansága. Tessék elképzelni, mekkora sivalkodás lenne a baloldalon, ha ügyészek „érzékenyítenék” a bírókat, mondjuk, a bűncselekmények áldozataival való együttérzésre. http://www.origo.hu/itthon/20180525-helsinki-bizottsag-erzekenyites-soros.html
pollip
2018. május 26. 09:34
Az EP választáson is magas részvétel lenne jó. Nem lennénk sokkal előrébb, ha a liberálisok, szocdemek és zöldek együtt megint mindig le tudnák szavazni a néppártot. Egy előny lesz, Soros újra keresheti az embereit az ep-ben.
3M..
2018. május 26. 09:28
Meg akarta erőszakolni a nyolcéves kislányt a cigány, végül "csak" szétverte a fejét. Adrienn még élt, amikor a vízbe dobta. https://kuruc.info/r/2/186252/ Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik