Stop, katyvasz!

2018. május 26. 09:11

Élvezik. Nagyjából úgy, mint a Trumpék által is túl szélsőségesnek tartott Steve Bannon vagy a pedofilsimogató Milo Iannopoulos meghívásával járó felháborodást.

2018. május 26. 09:11

„Élvezik. Nagyjából úgy, mint a Trumpék által is túl szélsőségesnek tartott Steve Bannon vagy a pedofilsimogató Milo Iannopoulos meghívásával járó felháborodást. Imádják az értetlen arcokat, gyönyörködnek a kétségbeesetten levegő után kapkodókban. Pont ezt akarják, és lám, újra meg újra sikerül. A logika szerint értelmetlenül, de politikailag hatásosan »Stop Sorosnak« elnevezett tervezet jelzi, mire készül a friss kormány: botrányt akar, minél nagyobbat, minél nemzetközibbet. Mert Orbán már kinőtte Magyarországot, és világtörténelmi szerepre áhítozik. Szerencse, hogy nem egy igazi hadsereggel rendelkező országot gyűrt maga alá, mert az a körülmények kevésbé szerencsés konstellációja esetén elég veszélyes lenne.

Van persze más olvasat is: az ilyen kormányzás lényege éppen hogy a harc, a megrázkódtatás. (Ah, ha Lev Davidovics Trockij megérhette volna ezt a remekül permanens forradalmat!) A miniszterelnök ebben a verzióban nem személyes kielégülést keres, hanem hidegen számít, mérnöki pontossággal méri föl, egyáltalán még honnan leselkedhet hatalmára bármi veszély, és preventív csapást mér az elvetemült kockázati tényezőre.

A három törvényjavaslatból álló csomag első tétele »az illegális migrációt támogató szervezetek társadalmi felelősségvállalásáról« szól. Miután Magyarországon pár embercsempésszé avanzsált feketetaxison kívül a kutya se támogatja az illegális migrációt, ezzel gyorsan végezhetnénk. A kormány illetékesei azonban majd gondoskodnak róla, hogy ne legyen üres a lista. Listázásban úgyis jók, mondhatnánk az a fő erejük.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2018. május 27. 11:11
Népszava= Hazug emberek szava
néhai Ch.Pilot
2018. május 27. 08:13
Élvezik? Aha. Pontosan úgy, mint tik a buziházasság erőltetését, meg a migráns (terrorista) simogatást. Más szemében a szálkát, a magadéban a gerendát se... Ja? Népszavás vagy, nem vallásos. Cet. cens.: je suis Tommy Robinson.
catalina9
2018. május 26. 18:03
l. Miután Magyarországon pár embercsempésszé avanzsált feketetaxison kívül a kutya se támogatja az illegális migrációt, .." no persze, inkább legálissá próbálja tenni...
atila68
2018. május 26. 17:09
Bullshitgenerator ON
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik