Visszatérne a kezdetekhez Toroczkai

2018. május 24. 11:37

Toroczkai László visszatérne a Jobbik mozgalmi jellegéhez.

2018. május 24. 11:37

A párton belüli platformalakítással visszahozná a Jobbik mozgalmi jellegét Toroczkai László, a párt volt alelnöke. A politikus erről az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában nyilatkozott.

Mirkóczki Ádám, a párt szóvivője szerda reggel az M1 aktuális csatornán azt mondta, szóba sem jöhet semmilyen klikkesedés a Jobbikon belül. Toroczkai László erre reagálva azt mondta: a legutóbbi tisztújítási szavazáson 46 százalékos támogatottságot élvezett, ezért úgy gondolja, hogy legkevesebb egy párbeszéd indítása támogatói és a pártvezetés között.

Az elmúlt két év politikája a választásokon megbukott, ha ezen a politikai vonalon folytatja a Jobbik a következő választásokon talán még rosszabb eredményeket ér el – tette hozzá az ellenzéki politikus.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2018. május 24. 18:56
A mai, megcukisodott jobbik bal-liberális párttá vált, amiből van már néhány kis hazánkban. Másként: Nincs levegő számukra. Torozczkay kisérlete az utolsó esély.
Wotan
2018. május 24. 16:36
Toroczkai is abbahagyhatná már a sumákolást végre. Amióta alelnöké avanzsálták kussolt a néppártosodást illetően...rendben van elhiszem neki hogy palira vették. Kussolt a ballibhez dördölőző kampányidőszakban...rendben elhiszem hogy nem akarta a választás előtt borítani a bilit. De most mikor félreállították akkor is sumákol platformról beszél aminek semmi értelme nincs. A teljes vezetőség és frakció Vona embereiből áll , semmi esélye sincs semmin változtatni de sumák módon most sem meri a szakadást meglépni.
formaegy
2018. május 24. 16:14
A párton belüli platformalakítással visszahozná a Jobbik mozgalmi jellegét Toroczkai László, a párt volt alelnöke. Úgy volt, hogy ma dönt a Jobbik. ????? Vagy mégse? No Toroczkai. 1- ebben a Jobbikban bármit is csinálsz - hazugság! 2- az, hogy erre a Jobbikra lehessen azt mondani, hogy figyeljünk oda rá, már a választások előtt el kellett volna zavarni Vonát és jobbkezét Mirkoczkit. 3- hogyan akarsz te bármit is "visszahozni" abba a Jobbikba ahol a mocskos hazug, emberek százezreit becsapó Vona és bandája a vezető, és vezetőség.... 4- legalább ne akard már te is hülyének nézni az embereket, ezzel a Jobbikon belül.....hazugsággal. Szánalmas ahogyan asszisztáltál a mocskos ballibes szarháziaknak az egész kampány során, ahogyan te is egyetértettél Vona aljasságával, és szánalmas, hogy most azon a Jobbikon belül akarsz bármit is csinálni, ahol a férgese folytatja azt a ballibes szart, akiknek lefeküdtek! Tegyük fel, hogy rábólintanak a férgek. Toroczkai! Ki az a hülye aki ezt el tudja hinni? Ki az a hülye, aki komolyan tud venni - mondjuk egy a Pride felvonulás elítéléséről, megtiltásának követeléséről foglalkozó aktuális témának a felvetését - ebben a Jobbikban? Ki az a hülye aki bármit is elhisz ennek a Jobbiknak? Mikor fogja kimondani Mirkoczki, hogy az volt hazugság amit a kampányban csináltunk, mert ránk erőltették.....))))) Na ez a Jobbik. Akkor is hazudnak amikor levegőt vesznek.
Akitlosz
2018. május 24. 15:34
Jól hangzik. De. 1. Már késő, a bizalom végzetesen megroppant. 2. Csak feltételes mód, a gyakorlatban várhatóan nem fog sikerülni, mivel nem ő vezeti a Jobbikot és a jelenlegi vezetés mást akar. Tehát ez alig több csak álmodozásnál.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik