Szerethető arcok

2018. május 24. 09:09

Az MSZP eddigi legsúlyosabb válságát éli, még akkor is, ha ezt a pártelit igyekszik tompítani.

2018. május 24. 09:09
Pilhál György
Magyar Idők

„A vidéki emberek észre sem vennék, ha megszűnne az MSZP, annyira alacsony arrafelé a párt támogatottsága. A hajdú-bihari szocialisták írták ezt minapi állásfoglalásukban, s mindjárt javasolták is: akiknek szerepük volt a párt leépülésében, vegyék a kalapjukat mielőbb.

Azt látni a központból küldözgetett dokumentumokból, hogy odafönt megállt az idő. Olyan közhelyeket szajkóznak, amiket leírhattak volna 10-15 évvel ezelőtt is. Az MSZP eddigi legsúlyosabb válságát éli, még akkor is, ha ezt a pártelit igyekszik tompítani.

Nem a hajdúságiak az elsők, akik kimondják: új, hiteles, szerethető arcokra van szükség.

Íme, a központ kínálata. Molnár Gyula lemondása után elsőnek Tóth Bertalan frakcióvezető jelentkezett be elnöknek, később Kunhalmi Ágnes, a »párt arca«, majd előállt egy Bródy Gábor nevű ember, akiről csak annyit lehet tudni, amennyit a Hír TV tudósított róla még 2014-ben: »Egymilliárdos vagyont tüntetett el Bródy Gábor cége.« Felbukkant még Mesterházy (Kecskés) Attila neve, sőt a napokban maga Szanyi Tibor is jelezte, szintén beszáll a versenybe. Ők az »új, hiteles, szerethető arcok«.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2018. május 25. 12:40
Nagy lehet a bajuk, mert Kórozs az atv-ben forradalomról álmodozott.
Tidal_wave
2018. május 24. 18:56
Itt van az MSZP-nek egy régi Beatrice dal, szvsz kampánydalnak is megtenné: https://www.youtube.com/watch?v=GmA14bRKYzI
balbako_
2018. május 24. 16:34
És ne feledkezzünk meg Karácsony Geriről, mert ő még mindig ott sertepertél, intézkedik, diktál az MSZP-bem. Mint kicsoda kérdem én.
Mich
2018. május 24. 14:13
Az MSZP a DK és a Jobbik nélkül szart sem ér. Velük együtt meg éppen hogy SZAR...!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik