Elektronikus fesztivált rendeznek az erdélyi Bánffy-kastélyban

2018. május 24. 12:33

Az Electric Castle fesztiválnak a romos Bánffy-kastély ad otthont Erdélyben.

2018. május 24. 12:33

Az Electric Castle egy egyedi fesztivál Erdélyben, ahol az eklektikus zenei felhozatal találkozik a művészettel és a technológiával. A fesztivál legszembeötlőbb különlegességét talán mégis az adja, hogy a Kolozsvár melletti romos Bánffy-kastély területén rendezik meg évről évre. 

 

A fesztivál júliusban négy napig fog dübörögni éjjel-nappal a történelmi környezetben. Az éjjel-nappal kifejezés itt szó szerint értendő: a fesztiválon egész Európában ritkaságszámba menő 24 órás program várja a vendégeket. A fellépők között olyan neveket találunk, mint Jessie J, Icona Pop, The Bloody Beetroots és a London Grammar. Ezenkívül lesznek még utcai előadók, stand-up comedyk és minden, mi szem-szájnak ingere. 

Arra kimondottan kíváncsiak vagyunk, hogy a Bloody Beetroots megőrülős, veretős koncertje, hogyan fog kinézni a Bánffy-kastély romos falai között. Nyáron megnézzük, de egy valami biztos: különleges élmény lesz. 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tehetős Totó
2018. május 28. 10:21
A szörnyűséges 44-es esztendő késő őszén, a környékbeli oláh fiatalok táncoltak a Bánffy palota könyvtárából az udvarra szórt felgyújtott könyvek körül. Most "nemzetközileg" teszik ezt (s persze a lebutított magyarokkal és drakulázó nyugatiakkal együtt). Hányan hallottak Kisbán Miklósról, Sopron visszavételéről, az Erdélyi Trilógiáról? Moslék kell a dühödt ifjúságnak. Egyébként a kastélyt a Waffen SS visszavonuló katonái gyójtották fel. Köszönjük Németország. Ma sem vagytok különbek: fáklyával sétáltok a puskaporos hordók között.
Paskai
2018. május 25. 09:44
A hülyeség parttalan.
fractalized.bitstream
2018. május 24. 14:30
Nagyon nagy szükség van laptopművészekre.
röviden
2018. május 24. 14:24
Ebben is leköröznek a románok. Nálunk csak romkocsmák vannak, náluk bezzeg romfesztiválok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik