Másodpercemberek

2018. május 23. 18:40

Sikeresen kitermelték nekünk a másodpercembereket.

2018. május 23. 18:40
Mezőhegyi Gyula
Polgár Portál

„Ady óta tudunk a percemberkék létezéséről. A kisebbség-többségi kormányváltó liberális média azonban mára elmondhatja magáról, hogy sikeresen kitermelte nekünk a másodpercembereket. Ők azok, akik percenként pontosan hatvanszor képesek újabb és újabb bődületes és ocsmány magyarellenességet kitermelni magukból, hogy aztán kaján mosollyal szájuk szélén figyeljék, mekkora hullámokat volt képes a nihil vizébe dobott kőagyuk kelteni. A másodpercemberek egyik legkarakteresebb archetípusa, méltán híres a Bőtös Botond díjas Tóta W. Árpád, akinek gondolatai olyan gyorsan szaporodnak, mint gennykeltő baktérium az agaragar táptalajon.     

Tóta W.-t korábban sem lehetett objektív elfogulatlansággal, avagy lángoló hazaszeretettel vádolni. Tovább megyek. Ha pár évtizeddel előbb születik, valószínűleg Szamuelyék is kidobták volna őt maguk közül túlzott radikalizmusa miatt. Az „Így gondozd a magyarodat!” szellemiség örököse már sokszor bizonyította, hogy méltó utóda szellemi elődeinek. Jó párszor sikerült már beletörülnie taknyát-nyálát a magyarságba, hogy aztán tapsvihar közepette foglalhassa el méltó helyét a hazaárulók díszes páholyában. Talán még pár könnycseppet is elmorzsolt titokban, meghatódva saját maga kegyetlenségén. De a buzgó tettvágy nem pihen, és valahogyan mindig sikerül saját önmagát maga alá ásnia. Nem cáfolt erre rá legutóbbi publicisztikája sem, elérve ezzel szakmai mélypontjának negatív csúcsát. Íme, egy részlet Tóta W. Árpád Ne szülj robotot, te szűz című írásából:

»Tömeges szülesztést rendezni ma, anélkül hogy minőségi, sőt világszínvonalú képzést tudnánk adni a legszegényebb cigány gyereknek is, nemzeti öngyilkosság lenne. A ma kikényszerített gyerekeket holnap el kell tartani, vagy éhen halnak. Nem erősek leszünk velük, hanem rosszabbul járunk, mint a muszlim tömegekkel.«

Nem állítom, hogy Tóta W. maga lenne az Antikrisztus. De hogy határozatlan idejű munkaszerződésben áll vele, az egészen biztos. Máskülönben a nemzetmentő mázba öltözött kolléga, mint a baloldal ifjú titánja, hogyan is venné a bátorságot arra a sejtetésre, hogy a kormány az embert csupán munkaerőnek, egyfajta mozdulatlan mozgatóként, felülről működtethető biomasszának tartja?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
qwrtzq
2018. május 24. 22:25
szadeszes időkben milyen volt a közoktatás? biztos "világszínvonalú" :DD
Iván cár
2018. május 24. 07:22
Tökéletes, pontos elemzése ennek a fajnak.
néhai Ch.Pilot
2018. május 23. 21:20
Tisztelt Mezőhegyi úr! Tóta W. nem nemzetmentő mázzal van bekenve. Ő valóban nemzetmentő. A sajt nemzetét szeretné megvédeni a magyar nemzettel szemben. Mivel ez egyre nagyobb nehézségekbe ütközik Orbán Viktor miniszterelnök úr kormányzásának hála, ezért egyre durvább eszközökkel operál. De semmi baj! A magyarokban minden egyes Tóta W. cikk növeli az összetartást, a nemzeti önérzetet!
farkasflori a vizicsoda
2018. május 23. 20:13
mezohegyi gyula a mikroszekundum ember..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik