Szabó Tímea hazugságokkal vádolja a Liberálisokat

2018. május 23. 16:25

Vádaskodások és rágalmak helyett inkább az Orbán-kormány leváltásáért kéne dolgozni.

2018. május 23. 16:25
Liberálisok

„A Liberálisok visszautasítják Szabó Tímea azon állítását, miszerint a párt elnökhelyettese, Sermer Ádám azért hívta volna fel Mellár Tamást, hogy arra kérje, ne lépjen be a Párbeszéd-frakcióba. A Liberálisoknak hosszú évek óta személyes, jó kapcsolata van Mellár Tamással, korábban számos szakpolitikai konferenciánkon részt vett szakértőként. Sermer Ádám azért hívta fel a választásokon függetlenként induló képviselőt a Liberálisok bejelentése után, hogy Mellár Tamást tájékoztassa a döntésünk hátteréről. Mellár a telefonbeszélgetésben jelezte, hogy nem ért egyet a döntésünkkel, arról azonban nem esett szó, hogy a képviselő belép-e a Párbeszéd-frakcióba, vagy sem.

A Liberálisok örülnek annak, hogy Mellár Tamás csatlakozásával nem szűnik meg az ellenzéki frakció. Mint legutóbbi közleményünkben is írtuk, nem az volt a célunk, hogy felszámoljuk a frakciót, amely Bősz Anett nélkül egyébként létre sem jöhetett volna. Azért léptünk ki, mert egyedül így képviselhetjük a liberális értékeket következetesen, rossz kompromisszumok nélkül. Azért döntöttünk a kilépés mellett, mert világossá vált számunkra, hogy a szövetségeseink nem tekintenek minket valódi partnernek. Ezúton arra kérjük Szabó Tímeát és minden olyan képviselőt, aki sértettségből és indulatból hazugságokat állít rólunk, hogy a további vádaskodások és rágalmak helyett inkább azért a célért dolgozzanak, amely továbbra is közös: az Orbán-kormány leváltásáért.”

MTI-OS

Kapcsolódó cikkek

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
avízazúr
2018. május 24. 13:57
http://sztarklikk.hu/kozelet/fodor-gabor-egy-adriai-luxusszallodaban-pihente-ki-a-politikai-csatarozasokat/337929
Esvány
2018. május 24. 13:44
" inkább az Orbán-kormány leváltásáért kéne dolgozni. " Egyszer valaki megpróbálhatná elmagyarázni, hogy mi lesz jobb ezáltal. Nem kellene előbb felmutatni egy lehetséges alternatívát, amiről el lehet hinni, hogy tényleg jobb lenne?
Vakfolt
2018. május 24. 13:07
Szóval godor fábor rázsarolt az mszpre, hogy vegyék be a buliba, majd mikor akiket megzsarolt távoztak az elnöki posztról, az új ganitúra meg azt mondta bele neki az arcába, jól: hogy minket ezzel a szarral nem tudsz fenyegetni, nincs lé haver, nekünk csak jó, ha a régi komcsiknak alávágsz, na akkor fodrinka azt gondolta, hogy ősz banettal együtt majd jól kibaszcsizik, ha nem adnak zsozsót, majd bukik a frakció, buktyák ők is a támogatást, elégedetten rárántott, csakhogy tellár függelék mamás azon melegiben belecuppant a frakkciccó kínálkozó nyílásába és most ott áll kis petyhüdt kókadó kukikával, és faszverés helyett a fejét verheti, nemhogy nem sikerült a zsarolás, de mégnagyobbat bukott. Impair helyett feltett mindent a zöld nullára. Hülye noob.
Vakfolt
2018. május 24. 11:48
"Azért döntöttünk a kilépés mellett, mert világossá vált számunkra, hogy a szövetségeseink nem tekintenek minket valódi partnernek." Ahogy a választók sem. Állati kiváncsi vagyok, hogy mik azok a lirebális elvek amiket a komcsók nem engedtek nektek, hiszen koppra ugyanazt fújjátok. Tán csak nem attól gyulladtatok be, hogy húlyhüje is kijelentette, hogy nem kér a lasszópók migránsokból?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik