Szorít Európa új csizmája

2018. május 23. 20:39

Brüsszel és Merkelék már csak maguknak tetszelegnek a nagy humánus megmentő szerepében.

2018. május 23. 20:39
Georg Spöttle
Magyar Idők

„Ezekből is látszik, hogy az átlagembereknek elegük van a romló közbiztonságból és az európai értékek feladásából. A ­V4-ek és Ausztria egészséges nemzeti szuverenitása után Olaszország is része lesz a »rebellis csapatnak«, amely védi határait és ezzel állampolgáraik érdekeit szolgálja.

A liberális sajtó persze máris rátámadt a még meg sem alakult kormányra, és Európa-ellenes, populista, iszlamofób jelzőkkel dobálózik. Nem veszik észre, hogy a cikkeiket már csak maguknak írják? Az emberek szeme kinyílt. Az, hogy például Németországban az adófizetők pénzéből kifizetett segélyekből csak tavaly 4,2 mil­liárd eurót utaltak ki a migránsok Afrikába és a Közel-Keletre, sokaknál kiverte a biztosítékot.

Ráadásul ismét migránsok ezrei mennek haza nyaralni azokba az országokba, ahonnan állítólag életük kockáztatásával menekültek el. Ezektől a személyektől azonnal meg kellene tagadni az ismételt beutazást, hiszen hazudtak a meghallgatáskor, és jól láthatóan semmilyen veszély nem fenyegeti őket otthonukban. Németországba több tízezer olyan álmenedékkérő is érkezett, akik csak súlyos betegségüket kezeltették ki, vagy komoly, nagyon drága műtéteket sajtoltak ki a bevándorlási hivataloktól. Miután felgyógyultak, hazarepültek. A külföldi sajtó a napokban szellőztette meg ezt az újfajta egészségturizmust.

 A polgároknak elegük van. Brüsszel és Merkelék már csak maguknak tetszelegnek a nagy humánus megmentő szerepében. A nép lehúzva és átverve érzi magát. A választók biztonságot szeretnének, nem pedig tömeges nemi erőszak és más súlyos bűncselekmény elszenvedői lenni.

Brüsszel meddig tudja még feszíteni a húrt fenyegetésekkel és kötelezettségszegési eljárásokkal? Meddig lesz még Európai Unió ebben a formában? Elképzelhető szakadás a következő öt évben? Akár igen. Az elmúlt választások megmutatták, hogy a polgárok nem kérnek ebből az EU-ból, illetve annak értékrendjéből. Az unió már nem Európát képviseli, hanem a milliószám betelepülő idegenek érdekeit tartja szem előtt. Hat ország már kiáll a nemzeti értékekért és állampolgárai biztonságáért. A fáklyavivő Magyarország volt 2015-ben, és három év után egyre több a szövetségesünk, akik egy régi-új Európát szeretnének, keresztény nemzeti értékekkel. A politikai jövő egyre izgalmasabb!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bispora
2018. május 24. 13:51
Az a baj Spötle kinyilatkoztatásával, hogy az európai polgárok, különösen a németek, svédek, még mindig nem utasítják el a merkeli bevándorláspolitikát. Merkel továbbra is kormányoz, Svédországban sem lesz váltás. Ami furcsa, tekintve a mellékhatásokat.
péterx
2018. május 23. 21:53
2015-ben , első ránézésre is látszott , hogy a migránsinvázió eltűrése nem humanitárius okból történt , hanem impotenciából , gyávaságból , hazugságból .
__Y__
2018. május 23. 21:14
Lényegében egyetértek a határok védelmének megerősítésével, illetve a bevándorlás korlátozásával, fokozott ellenőrzéssel, legalábbis ,hogy élősködőket ne engedjünk be, csak olyanokat, akik eltartják magukat és képesek normálisan viselkedni. Ezzel alighanem minden józan ember egyetért. A problémát abban látom, hogy egyre több olyan kormány alakul, amelyek mindent erre az egy lapra tesznek föl, mert tudják, hogy ezzel lehet győzni és úgy gondolják, hogy mellette bármilyen baromságot megtehetnek, hisz úgyis megválasztják őket. Jó volna ha nem a bevándorlás téma lenne a tétje az egyes európai országokban a választásoknak, hanem egyszerű józan ésszel mindenki belátná, hogy ennek a korlátlan, válogatás nélküli beáramlásnak a megfékezése minden európai állampolgár közös érdeke és minden párt ha másban nem is, legalább ebben egységes álláspontot képviselne. Akkor talán a választások is magasabb színvonalon zajlanának. Ha mindenki egyetértene a migránskérdésben ,akkor nem nyerhetne akárki csak azért mert "megvédi az országot a bevándorlóktól"...
farkasflori a vizicsoda
2018. május 23. 21:07
ez a migrans menjen haza es otthon pofazzon!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik