Magunkra maradva

2018. május 23. 06:53

Magyarország legnagyobb ellenzéki pártját mély politikai, morális, gazdasági és vezetési válság sújtja.

2018. május 23. 06:53
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Idők

„Eddig is egyértelmű volt, de mára a felületes szemlélő számára is láthatóvá vált a szomorú tény: Magyarország legnagyobb ellenzéki pártját mély politikai, morális, gazdasági és vezetési válság sújtja, ami már a Jobbik puszta létét is veszélyezteti. Mivel ennek ellenére több mint egymillió ember erre az alakulatra adta le voksát, nem legyinthetünk rájuk csak úgy, magánügynek tartva torzsalkodásaikat.

Az összetett válság legújabb eleme akkor alakult ki, amikor hebehurgya ígéretét betartva Vona Gábor lemondott pártelnöki tisztségéről. Függetlenül a döntés férfiasnak kikiáltott voltától, a fejlemények ismeretében elmondható, az inkább növelte, mintsem csökkentette a választási vereség traumatikus hatását a szimpatizánsok körében. Az új pártvezetés ki- és megválasztása felszínre hozta az összes korábban elfojtott feszültséget a táboron belül. Az a tény pedig, hogy Sneider Tamás minimális különbséggel tudta csak legyőzni ellenfelét, Toroczkai Lászlót a megüresedett elnöki székért folytatott küzdelemben, begurította a viszály istennőjének aranyalmáját a két csoportosulás politikai túlélőbajnokai közé. Akik annak rendje s módja szerint egymásnak is estek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2018. május 24. 13:27
Nem fog szakadni, mert ha igen, akkor mindkettő elűnik a süllyesztőben. Mondjuk ez nem is olyan rossz ötlet.
Tidal_wave
2018. május 24. 12:51
Ez a Jobbik mára olyan nemzeti prolipárt lett. A funkciója 2009. óta egy és ugyanaz: megosztani az elégedetlenkedő szavazatokat, így nem kerülnek egy oldalra és ne veszélyeztessék a Fidesz győzelmét...
fakocka
2018. május 24. 07:10
Mindíg érdeklődéssel olvasom, hogy a KISZ-se rothadt lelkű senkiházi,mit is hány ki magából.
billwilson
2018. május 23. 07:38
ottó aggódik a jobbikért? aranyos :) a rövid bevezetőből elsőre azt hittem h szoci elvtársaiért aggódik :DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik