Elhúzódó válságra kell felkészülni a Jobbikban

2018. május 23. 12:06

Jelen helyzetben két lehetőség áll a Jobbik vezetése előtt.

2018. május 23. 12:06

„Jelen helyzetben két lehetőség áll a Jobbik vezetése előtt. Vagy kizárja a pártból Toroczkai Lászlót, aki várhatóan több csalódott jobbikos politikust is magával visz majd a pártból, vagy megpróbálják párton belül háttérbe szorítani és hitelteleníteni a Toroczkai-féle irányvonalat. Bárhogy is legyen, a Jobbik elkövetkezendő hónapjai a belső harcokról fognak szólni, hiszen a pártban több meghatározó politikus is az ásotthalmi polgármester támogatója, például a párt frakciójában ülő Dúró Dóra is.

Sneider Tamás meglehetősen ismeretlen politikus, mindig is másodvonalbelinek számított. Toroczkai László ezzel szemben a népszerű és ismertebb politikusok közé tartozik mind a teljes népesség, mind a Jobbik szavazói körében. Így esetleges távozása érezhető sebet ejt majd a Jobbik népszerűségén, az új mozgalma számára pedig jó lehetőséget teremt, a korábban létrejött radikális mozgalmakkal ellentétben életképes formáció lehet. Nem beszélve arról, hogy Toroczkai kifejezetten nagy támogatottságnak örvend a jobbikos polgármesterek körében, ami vészjósló jel lehet a párt számára másfél évvel az önkormányzati választás előtt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2018. május 24. 16:40
"Elhúzódó válságra kell felkészülni a Jobbikban" Az ő dolguk. Egy párt belügye,
alex.leopardi
2018. május 23. 14:32
de már nincs Jobbik,egy szimpla brand,logó vagy nevezze ki ahogy szeretné,eltűnt a karaktere,sava-borsa,karakteres nemzeti radikális jellege,kár értük
hátakkor
2018. május 23. 14:25
Chanad, Novák után Tóth is repül. A muszlim szárny marad az elnökségben és a frakcióban.
hátakkor
2018. május 23. 14:24
Tóth Lacit napokon belül kibasszák a Mozgalomból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik