Hadházy zacskózik

2018. május 22. 18:00

Hadházy Ákos arra készül, hogy mégis felveszi a mandátumát.

2018. május 22. 18:00
Dippold Pál
Dippold Pál
Magyar Hírlap

„Hadházy Ákos tehát arra készül, hogy mégis felveszi a mandátumát, és emögé bújva akarja megúszni a felelősségre vonást – mondta a fideszes Halász János, miután kiderült, Hadházyék földügyei felvetik a bűncselekmény gyanúját. Szerinte dokumentumok bizonyítják, hogy az ellenzéki politikus apja és anyja egy strómanhálózat tagjaként segített kijátszani a földtörvényt, és valószínűleg egy német üzletember kezére akartak átjátszani magyar földeket közel nyolcszázmillió forint értékben. A felettébb gyanús tranzakciók miatt a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet feljelentést tett az ügyészségnél.

Lehet sikítozni, reszketni, óbégatni, hogy itt az orbáni megtorlás. A miniszterelnök a választások előtt azt mondta, eljön a politikai, erkölcsi és jogi elégtétel ideje is.

Igen, itt van. Nem a bosszú, nem a megtorlás és nem a kárörvendő vigyorgások jellemzik, hanem a minden emberben, akár ebben a szerencsétlen Hadházyban is ott élő igazságvágy érvényre juttatása. Az persze más kérdés, hogy a Hadházyak hazug és gonosz világlátása ezt sokak számára nem teszi világossá. A mindenkori helyezkedők, a számító senkiháziak a semmi sötétjében érzik jól magukat.

Fújják a zacskójukat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2018. május 23. 09:15
Hadházy lassan utoléri Fletót az undor politizálásban. A jellemtelenségben biztosan.
nyugalom
2018. május 22. 22:58
Ez is egy ingyenélő, gyalázatos áruló! Bernike pedig hallgat, pedig illene elhatárolódnia! Gyalázatos banda!
Wazav
2018. május 22. 20:45
https://youtu.be/nmewH2JWquM?t=8m35s
Sundabunda
2018. május 22. 20:31
Ki a jo kurva anyja ez a Hadhazy? Ki es miert veszteget allandoan cikkeket az ujsagokban erre a sujtalan , pofatlanul hazudozo ,ketkulacsos faszfejre? Multkor ott volt a nagy esely, hogy jol elkenjek a kepmutato, megelhetesi szarjanko pofajat, nem csak a szekkel együtt feboritami , hanem addig rugni a földön ,amig nem ordit ez a szennygoc.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik