Kitervelte a kormány a valasztas.hu összeomlását?

2018. május 22. 12:36

A kormány tervei között szerepelt-e a valasztas.hu oldal összeomlása, hogy káoszt okozzon az amúgy sem tiszta választás körül?

2018. május 22. 12:36
Demokratikus Koalíció
Demokratikus Koalíció
MTI-OS

„Másfél hónappal a választás előtt kezdődtek a valasztas.hu oldalt kiszolgáló rendszer terheléses tesztjei. A tesztek rendszeresen lesújtó eredménnyel záródtak, amelyekről a teszteket végző cég tájékoztatta az NVI kapcsolattartóját.

A Demokratikus Koalíció szerint elfogadhatatlan, hogy hiába tudott az NVI a milliárdokból fejlesztett rendszer hibáiról hónapokkal a választás előtt, mégsem oldotta meg azokat idejében. A DK írásbeli kérdéssel fordul Pintér Sándor Belügyminiszterhez, hogy megtudjuk: hanyagság, esetleg szándékosság áll-e az ügy hátterében. A kormány tervei között szerepelt-e a valasztas.hu oldal összeomlása, hogy ezzel káoszt okozzon az amúgy sem tiszta választás körül? Tudni akarjuk, hogy kik az eset felelősei!”

MTI-OS

Kapcsolódó cikkek

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kikerics
2018. május 23. 21:20
Megakadt a tű a lemezen...
Szőke Ciklon
2018. május 23. 09:48
Nem értem, hogy miért kell ezekkel foglalkozni? Ezek a felvetések, kérdések, összeesküvés elméletek, annak a puhatestű komcsi műsorába valók, aki elvtársa volt a böszmének, de volt már minden, ha jól megfizették. Nos abban a műsorban lehet hallani primitívnél primitívebb alakok, olyan igazi bunkó komcsik, ehhez hasonló ökörségeit. Bár a dékás Varnyú meg a társai megszólalásai még ezeknél is színvonaltalanabb.
Yllon
2018. május 23. 08:15
Játszogatnak, ötletelgetnek a fijjúg...A tagság (haha) pedig megnyugodva konstatálja, hogy már megint megdöntötték a rettenetes Orbánt...:)
nyugalom
2018. május 22. 22:55
Muszáj ezt a sok dk-baromságot szemlézni? Miért reklámozzák folyton ezt a kretén, pszichopata bandát?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik