Az MSZP és a Párbeszéd felrúgta a velünk kötött szerződést

2018. május 20. 11:22

Sok hazugság hangzott el velünk kapcsolatban, pénzéhesnek, fideszbérencnek bélyegeznek minket.

2018. május 20. 11:22
Fodor Gábor
Fodor Gábor
Facebook

„Az MSZP és a Párbeszéd felrúgta a velünk kötött szerződést. Az írásos megállapodásunk ellenére kizártak minket a szövetség döntéshozó és irányító testületéből. Nem szóltak nekünk róla, amikor közös szövetségünk jövőjéről hoztak fontos döntéseket. Megkerültek és semmibe vettek minket. Közben elkezdték korlátozni a pártunk működését, és nem hagyták, hogy képviselhessünk a számunkra fontos ügyeket. Ilyen körülmények között nem lehet politizálni. Ezért álltunk fel! Szerződésszegést követtek el, ezek után nem maradt bizalmunk partnereinkben. Lehet minket hibáztatni, de ilyen működéshez nem fogunk négy évig asszisztálni. Sok hazugság hangzott el velünk kapcsolatban, pénzéhesnek, fideszbérencnek bélyegeznek minket. Pedig a kilépéssel mi is sokat vesztettünk, jó lett volna, ha nem kényszerítenek minket erre a döntésre. Valahányszor felhívtuk a figyelmüket a megállapodás betartására, leráztak minket. Szövetségben csak bizalommal lehet politizálni, olyanokkal viszont képtelenség együttműködni, akik a választás másnapján felrúgják a velünk kötött megállapodást. Sajnálom, hogy így alakult. De tovább kell lépnünk választóink és a liberális politika eredményes képviselete érdekében.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
oskar
2018. május 22. 15:26
Újhelyi nekiment Molnár Gyulát akkor a megállapodás miatt. Na már most a Fidesz is így csinálta! Megállapodott a kisgazdákkal, a nemzeti fórumosokkal, a lungofrompsokkal, a gazdákkal stb.
Akitlosz
2018. május 21. 19:50
"választóink" Milyen választóik? El sem indultak még soha választásokon. Az MSZP szavazói szavazatainak az ellopása árán jutottak csak be a parlamentbe. Ami miatt okkal és joggal lehet(né)nek elégedetlenek az MSZP-sek és a szavazóik.
Akitlosz
2018. május 21. 19:48
"semmibe vettek minket." Miért, hát mennyik? Eddig tartották értelmetlenül és megalapozatlanul sokra a valójában tényleg semmi "liberálisokat". De tessék jól kiszúrni velük! Induljanak el a választásokon végre és persze nyerjék is meg azokat! Ezek után már nem lehetne semmibe venni a "liberálisokat". Ha nem semmik, akkor miért is nem ezt teszik? Hajrá!
Akitlosz
2018. május 21. 19:20
"Az MSZP és a Párbeszéd felrúgta a velünk kötött szerződést" Ebben a szerződéskötés volt maga a hiba. Az MSZP részéről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik