Molnár Gyula, Fodor Gábor és a többi orbánista áruló

2018. május 19. 09:52

A kutya nem szavazott a Liberálisokra, ahogyan soha korábban, mert a párt soha nem indult el önállóan egyetlen országgyűlési vagy EP-választáson sem.

2018. május 19. 09:52
Pető Péter
Pető Péter
24.hu

„Ez az egész cirkusz lényegileg beismerő vallomás. Arról szól, hogy köszönik szépen az ellenzékiség maskaráját, de letennék már, nem áll rajtuk sehogy. Ezt a jelmezletételt legalább a nyilvánosság előtt celebrálta Bősz Anett, aki a frakciók megalakulása után pár nappal lépett ki a Párbeszéd-frakcióból, mire az meg is szűnt. Az indoklás szerint nem látta érvényesülni, hogy következetesen képviselhetné a liberális értékeket.

Ha ez megnyugtatja, egyetlen választópolgár sem várta volna tőle ezt, minthogy ennek a pártnak egyetlen szavazója sincs. A kutya nem szavazott a Liberálisokra, ahogyan soha korábban, mert a párt soha nem indult el önállóan egyetlen országgyűlési vagy EP-választáson sem. Ez utóbbi beszédes leginkább: a listás EP-választáson semmi szükség összefogásra, de természetesen nem tették ki magukat annak, hogy kiderüljön, ilyen párt márpedig nincs.

És akkor most a csúcsponton egyetlen mondatban mutatom a baloldali ellenzéket: a nullaszázalékos párt, évi sok millió forintos áron szerződtetett képviselője kilépett az egyszázalékos párt frakciójából, ami így megszűnt, mert csak négy tagja maradt azzal a szocialistával együtt, akit azért ültettek át, hogy a liberálissal és a három párbeszédessel együtt kitegyen egy ötfős csoportot.

Ennél a minden elemében megszomorító mondatnál akár nevethetnénk is, csakhogy mindez történik Magyarországon, a mi hazánkban.

Ahol például, miután kiderült a történet, Molnár Gyula még mindig az MSZP képviselője. Nyilván mert kell vizsgálat, választmányi ülés, egyeztetés, átrágás, kongresszus, akármi ahhoz, hogy az árulónak távoznia kelljen. Persze logikus kérdés, hogy ha a párt az áruló, akkor miért kellene egy képviselőnek távoznia azért, mert kiderül róla, hogy áruló. Ha viszont a párt azt állítja magáról, hogy nem áruló, akkor kedden már nyilván arra kelünk, hogy Molnár Gyula független képviselő.

Nyilván.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolizolizoltan
2018. május 21. 15:10
A Fodor nevű téglát aktiválták volna? Ennyit ér ez a tégla? Mert csupán vihar volt egy pohár vízben, ráadásul várható volt Mellár belépése a frakcióba Bősz pótlása érdekében. Nem hiszem, hogy a képzeletbeli Fodor-téglát ilyen kicsi dologra aktiválták volna. Majd elválik, ha esetleg Bősz Anett kimentené a Fidesz kétharmadát, de ebben nem hiszek. Ennél sötétebb alku lehetett Molnár Gyula és Fodor Gábor között, amiről nem tudunk.
Zsolt75
2018. május 20. 12:43
Természetesen minderről Orbán tehet. Peti, hülye vagy-e?
Héja
2018. május 19. 19:02
Hé Pető! A liberálisokat a választások előtt eszedbe se jutott ekézni. A jobbiknak csápoltál, de te is az összefogást mantráztad. Mint kiderült, "legendás" nagyapád beépített spicli volt. Az alma a fájától nem gurult messze.
tango47
2018. május 19. 17:52
Még nem volt példa arra, hogy Petővel egyetértettem volna valamiben. Ez az.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik