Migránssimogatók

2018. május 19. 13:09

Szép lassan kiderül, hogy a török dúlás utáni betelepítések óta senki nem hozott annyi jövevényt a nyakunkra, mint ez a kabinet.

2018. május 19. 13:09
Hargitai Miklós
Hargitai Miklós
Népszava

„Volna itt egy kormány, amelyik a saját álláspontja szerint mindenki másnál hamarabb ismerte föl az illegális migrációban rejlő veszélyeket, a teljes politikáját és az ország erőforrásainak jelentős részét alárendelte a népvándorlás megakadályozásának – 270 milliárdért kerítést épített a határon, további százmilliárdokat költött idegenellenes propagandára és a határvédelem kellékeire. Elhitette a lakossággal, hogy az egyetlen sorskérdés a muszlim veszély, és mindent – nemcsak a saját választási esélyeit, hanem az úgynevezett magyar jövőt is – arra az egy lapra tett föl, hogy az emberek elhiszik: ez az ügy tényleg mindennél (a kivándorlásnál, az elmaradott iskolarendszernél, a haldokló egészségügynél, a környezeti erőforrások megóvásánál, a nemzeti vagyon magánosításának megakadályozásánál) sokkal fontosabb. Azt állítják – és áldoznak rá, hogy mind megtudjuk -, hogy a határok megerősítésével az egész keresztény Európát, az életformánkat, a lányainkat stb. védik. Mert hát igaz ugyan, hogy a migránsok közül sokan az életük védelmében menekülnek, de azért van közöttük sok gazember, terrorista bűnöző is, akiket azonban a mi derék kormányunk áldozatos munkával távol tart tőlünk.

Aztán szép lassan kiderül, hogy a török dúlás utáni betelepítések óta senki nem hozott annyi jövevényt a nyakunkra, mint ez a kabinet. Eddig többek között húszezer letelepedési kötvényest, ismeretlen számú, de legalább tízezer moszkvai vízumshoppingolót, sok ezer ukrán (?) kamuállampolgárt köszönhetünk nekik. Olyan embereket, akik leginkább Rogán Antal, Kiss Szilárd és egyéb kormánykegyencek barátainak fizettek azért, hogy jöhessenek, de semmiféle nemzetbiztonsági átvilágításon nem estek át, és utóbb rengetegen buktak le közülük Európában és Amerikában prostituáltként, pénzmosóként, drogdílerként, körözött bűnözőként, sőt terroristaként.

A legújabb útlevélügy akkor is védhetetlen lenne, ha valamelyik migránsbarát, határnyitogató európai országban történt volna – hiszen mégiscsak arról van szó, hogy kormányközeli figurák magánhaszna kedvéért számolatlanul szabadítottak ránk válogatott gonosztevőket. De most éppen az Orbán-kormány állította ki magáról a bizonyítványt, hogy – ha megfizetik – ő a legnagyobb migránssimogató. Kíváncsian várjuk a Semjén Zsolt, Kósa Lajos, Tiborcz István stb. melletti kiállás során már gyakorlatot szerzett hivatásos nemzetvédők magyarázatát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Messzeföld
2018. május 22. 06:57
Namámeg!
GV0917
2018. május 21. 08:40
Jöttek bizony! Koldusszegényen. Éhezve , fázva , Két fogsorukkal citerázva Reménye vesztett magyarok! Kastélyos nagy park Trianonba' Hogy csattogó ollót kezükbe zárva- Egy kis országot frizurázva Csattogjanak! Holnapra marad a Tátra, Ma elég lesz apróra vágva A Fátra , meg a Mátra... Hagy érjenek. Lenn, Délen izzik a Bácska, Hullik szerte pipacs virága. Fájdalmasan lép a Bús Bánát Töri vállát kettős rab iga. Hiába volt már nemzeti színben, fekete fehér ruhában, ingben A hullámzó tömeg, Nem is sejtheti még-hogy MINEK?...... Mert fenn a magas Olympon Részeg istenek és balga tömeg bacchanáliájában A Föld beleremeg. Idelenn síri csend Mély döbbenet... Minek ? Minek?
istvánkeve
2018. május 20. 11:20
Nincs a baloldali sajtóban már értelmesebb emberek akiknek a cikkein elgondolkozni lehetne ? Hargitai & TGM ?
makapaka2
2018. május 20. 10:54
Rosszindulatú, ostoba firkász.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik