Védőoltás vagy gránátvető?

2018. május 18. 17:23

Az Orbán-kormány helyesen teszi, hogy a nyelv- illetve oktatási törvény miatt blokkolja Kijev uniós és euroatlanti integrációját.

2018. május 18. 17:23
Máté T. Gyula
Máté T.

„Említettem a közelgő elnökválasztást. Épelméjű politikus ilyenkor rohan kanyarós kisgyerekeket simogatni, két kézzel osztja a védőoltásokat. Porosenko is rohant. Csak másfelé. A kelet-ukrajnai területekre, elbüszkélkedni az amerikaiaktól kapott gránátvetőkkel, lelkesen fényképezkedve a méregdrágán beszerzett nyugati haditechnikával.

Fegyverre van pénz a költségvetésben, kanyaró elleni vakcinára nincs.

Magyarország kedden egy 36 ezer dózis vakcinából álló oltóanyag-szállítmányt adott át az Ukrán Vöröskereszt Kárpátalja megyei szervezetének. Nacionalista lapokban azonnal az ukrán belügyekbe való beavatkozással, a kárpátaljai magyarok hergelésével vádolták meg Budapestet.

Az Orbán-kormány helyesen teszi, hogy a nyelv- illetve oktatási törvény miatt blokkolja Kijev uniós és euroatlanti integrációját. De ha utóbbiakkal minden rendben lenne, a kanyarójárvány kezelése is elegendő lenne a folyamatos nemre!

Porosenko Ukrajnája nem csak az EU-ba vagy a NATO-ba nem való. Ideje lenne, hogy az elnöknek és üzlettársainak az Emberi Jogok Bírósága küldjön meghívót.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2018. május 20. 09:46
A hősök mindig egészségesek voltak. A legtöbbjüket valamilyen fegyver tette hőssé. A leendő hősöket valaki egészségessé teszi, másvalaki, a hőssé tétel másik összetevőjéről gondoskodik.
VakzKommondor
2018. május 18. 20:30
Ezek a csavók szándékosan ennyire ostobák vagy tényleg pénzért mindenki ilyen szervilis szarrá válik??? M Putyin kérésére teszi ezt a focista . Nem másért
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik