Csörgőkígyó- és medvetámadás után tigriscápa harapta meg a húsz éves amerikait

2018. április 22. 17:33

Nincs szerencséje.

Nincs szerencséje az amerikai Dylan McWilliamsnek a vadállatokkal: az elmúlt négy évben a 20 éves fiatalembert megharapta egy medve, megmarta egy csörgőkígyó, és a héten Hawaii partjainál egy tigriscápa harapott a lábszárába.

A Honolulu Star Advertiser című helyi lap szerint a fiatalember csütörtökön Kauai szigeténél bodybordozott, amikor egy kétméteres tigriscápa megtámadta. McWilliamsnak sikerült a 30 méterre fekvő partra kiúsznia, ahol a járókelők hívták a mentőket.
„Nem tudtam, hogy elveszítettem-e a fél lábamat" – mondta a helyi lapnak az áldozat, akinek lábsérüléseit hét öltéssel varrták össze a helyi kórházban.

A természetjáró fiatalember felidézte, hogy néhány hónappal korábban Colorado állam nyugati régén medvetámadás miatt vitték őt kórházba. Nyári táborozás idején a szabad ég alatt aludt, amikor fejének hátsó részét megharapta egy barnamedve. Az állat megpróbálta őt elhúzni, de a fiúnak sikerült a medve szemei közé csapni.
„Azt hiszem, rosszkor voltam rossz helyen" – magyarázta a támadásokat McWilliams, aki négy éve szenvedte el az első harapást állattól, amikor Utah államban kirándult és megmarta egy csörgőkígyó. „A szüleim hálásak azért, hogy még mindig életben vagyok" – tette hozzá.

(MTI)

A bejegyzés trackback címe: http://mandiner.hu/trackback/128531