Bűnpártolással gyanúsítanak egy volt főügyészt

2018. április 20. 12:56

A Fenyő-gyilkossággal kapcsolatban bűnpártolással gyanúsított meg egy volt főügyészt a Központi Nyomozó Főügyészség.

2018. április 20. 12:56

Hivatalos személy által elkövetett bűnpártolással gyanúsított meg a Fenyő-gyilkossággal kapcsolatban egy volt főügyészt a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) pénteken – tudatta közleményben a KNYF. A Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentésére indított nyomozás során pénteken a KNYF házkutatást tartott, majd a gyanúsítottat kihallgatták. A volt főügyész szabadlábon védekezhet.

A Központi Nyomozó Főügyészség hivatalos személy hivatali eljárása során, hivatali kötelessége megszegésével elkövetett bűnpártolás bűntette miatt gyanúsítottként hallgatta ki dr. I. S. P. volt főügyészt” – áll a közleményben.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2018. április 20. 17:50
KI volt ez az ihasz sandor? Milyen ember?
Nataalii
2018. április 20. 16:54
Helló)) Nagyon vonzó és szexi lány vagyok. szeretek utazni Keresek valakit, aki hív. Ország vagy város megjelenítése Jó szórakozást! Az intim fotómat az interneten >>> https://goo.gl/fW3MAJ
Csavargó
2018. április 20. 13:31
Van egy tippem : ez nem fogás, hanem melléfogás lesz a végén.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik