Veiszer Alindát, Péterfi Juditot is kirúgták a Hír TV-től

2018. április 18. 14:34

Kálmán Olga és Csintalan Sándor műsorai viszont több adásidőt kapnak, valamint folytatódik a Dévényi István vezette Szabadfogás is.

2018. április 18. 14:34

Elbocsátották Veiszer Alindát a Hír TV-től – adja hírül az Index. Veiszer 2015 szeptemberében került a csatornához, Alinda című műsorában a művészvilág, a tudomány, a kultúra és a sport ismert szereplőivel, valamint fiatal értelmiségiekkel beszélgetett. Az Index utolérte a műsorvezetőt, aki megerősítette távozása hírét. „Még csak haragban sem váltunk el, még az ajtót sem csaptam rájuk, igazából korrektül intézik az egészet” – nyilatkozta Veiszer, hozzátéve: kicsit furcsállja, hogy megszüntetik a műsort, az Alinda nézettsége folyamatosan nőtt. A műsor május végéig marad képernyőn.

A HVG információi szerint Péterfi Juditot, a Privátszféra műsorvezetőjét is elbocsátották.

A Kreatív közben arról számol be, hogy megszűnik a Lapzárta és a Newsroom is, a Csörte és a Főszerkesztők klubja más formában fog tovább működni, Kálmán Olga Egyenesen című műsora és Csintalan Sándor betelefonálós műsora viszont több adásidőt kap. Az Index szerint szintén folytatódik a Dévényi István vezette Szabadfogás. A Kreatív rámutat: Nem gyenge címmel, Teszári Nóra műsorvezetésével pedig hétvégén elindult egy „női Heti hetes”, ehhez a műsorhoz új stúdiót is kellett építeni, az általuk megkérdezettek épp ezért meglepőnek tartják, hogy alacsony költségvetésű műsorokat megszüntetnek. Azt már kedden bejelentették, hogy D. Bányász Gergő belpolitikai főszerkesztőtől és Szöllősi Györgyi műsorvezetőtől megválik a csatorna.

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 188 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2018. április 21. 08:46
Szumma-szummárum: elnézést, de (most a rövidség-tömrség kedvéért) kissé "nyersen" fogalmazok: Veiszer Alinda egy komoly intellektuális felkészültséggel és műveltséggel rendelkező értelmiségi hölgy, aki sajnos nem a mi politikai-ideológiai oldalunkon van. Péterfi Judit sajnos--ki kell mondani--EGY LOTYÓ. P.s.: Amit Ön, t. "egy genetikusanalattvaló" ír a föntiekben ír és fölemleget, azt én ugyan én nem tapasztaltam--már ami a "szájába adást", meg a saját politikai mondanivaló rákényszeritését illeti. Ettől függetlenűl Önnek én elhiszem, hogy amit --ebben az összefüggésben--ír, az igaz.De! Hogy ennekokából: "..Silány liberális propagandistává vált." volna, azt azért nem írnám alá. Ahhoz nekem az a "vétség" kevés, amit fölemlegetni tetszett volt.
marós
2018. április 20. 14:08
Simicska az igaz g..ci.
frivol824@gmail.com
2018. április 19. 22:45
Őket nem "kirúgták", mert elégedetlenek lettek volna a munkájukkal. Pusztán gazdasági kényszerből történt a karcsúsítás. Ezért roppant méltatlannak vélem a kirúgás szó használatát, még akkor is, ha ez manapság "trendi".
Gerebenes Ramon
2018. április 19. 18:38
A kupikban keresve keresik az ilyen filantrópokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik