Gyurcsány Ferenccel nem megyünk tüntetni a hatalom ellen!

2018. április 18. 20:28

Aki még emlékszik 2006 őszére, az tudja miről beszélek. Aki nem, azt pedig emlékeztetni kell rá.

2018. április 18. 20:28
Nagy Ervin
Nagy Ervin
Polgár Portál

„Aki ma 18-20 éves, annak a vérében van a lázadás. Nincs is ezzel semmi baj. Ez a természet és a társadalom rendje, a generációváltások logikája.

Demokrácia van és véleményszabadság. De létezik moralitás is… Ez pedig azt parancsolja nekünk, hogy Gyurcsány Ferenccel nem megyünk tüntetni a hatalom ellen. Mert nem!

Aki még emlékszik 2006 őszére, az tudja miről beszélek. Aki nem, azt pedig emlékeztetni kell rá. Vagy el kell neki mesélni, hogy tisztán lásson.

És ez, hangsúlyozom, a szülők felelőssége!

Meséljetek hát nekik a vizitdíjról, a tandíjról, a lepusztuló egészségügyről, az eladósodott önkormányzatokról, a devizahitelről! Meséljetek nekik a hazugságokról, a gázáremelésről, az inflációról, a munkanélküliségről! Meséljétek el, hogy mit tett ez az ember a szocialistákkal és az SZDSZ-szel karöltve! De meséljetek bármiről, ami eszetekbe jut – mindegy, csak mutassátok meg nekik, hogy lehet elégedetlenkedni, lehet más véleményen lenni, lehet tüntetni, de Gyurcsány Ferenccel egy sorban vonulni nem.

Ez nem politikai, ez morális kérdés, ami szerintem (és remélhetőleg a többség szerint is) magasabb rendű dolog.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szekula
2018. április 20. 00:08
Álcivil vagy te is, ervinke, ott a helyed a sorosisták közt a zsöllyében!
Karbantartó9
2018. április 19. 18:40
Végre!
makapaka2
2018. április 19. 15:57
Aki Fletóval együtt tüncizik, az semmivel sem különb nála. Sőt, ami a Jobbikosokat illeti 2006 tükrében, hányinger keltő.
Kup Lung
2018. április 19. 13:09
Igen nagy szégyen hogy egyes fővárosi kerületekben győzött egyéniben Dekás ! ----- Ugyanakkor legalább ekkora szégyen hogy a jobbikos fiatalok Fletóval nagy boldogságban fényképezkedtek az ellenzéki depressziót feldolgozó tüntetésen. Nem tudják a fiúk mit cselekszenek !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik